2777
2789

اگه نشه چی

اگه قبول نشم 

به والدین چی بگم

به فامیل چی بگم

کل فامیل منتظر کنکور من هست حالا یه سریا خوشحال و یه سریا ناراحت بشن😭

حالا من یه اشباهی کردم گفتم پزشکی یا داروسازی خوشم میاد این والدینم هم همه جا نشستن گفتن 

پدربزرگ مامانم و عمم هم من و پزشک صدا میزنه 

اگه نشد چیکار کنم ای خدااا 

همینجوریش هم ناامیدم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شد شد نشد نشد ولش کن...الان فقط برو‌پرقدرت بخواب همین

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

اشتباه اکثرا را نکن 

بخاطر حرف بقیه پیشرفت نکن چون لذت گذرا داره وبه پوچی میرسی .هدف بالاتر داشته باش.بخاطر ارزش علم وذهن وهوش خودت تلاش کن.برای سن ۳۰ ۴۰ سالگیت که از مرتبه شغلی خودت راضی باشی و...

😂 همه اینجور بودیم از کلاس دهم که رفتم رشته تجربی می گفتم می خوام پزشک بشم  آخرش نشدم 😂  تو تلاشت رو بکن حرف مردم رو میشه پشت گوش انداخت اونم واسه چنین موضوع بی اهمیتی .

این نیز بگذرد .....
کابوسم پشت کنکور شدنه که جواب بقیه رو چی بدم

مگه واسه بقیه زندگی میکنی؟ اصلا برات مهم نباشه . این حرفو یه پشت کنکوری بهت میگه که درسش تو مدرسه عالی بوده و الان شده پشت کنکوری💔

تو راه خودتو برو. علاقه خودتو دنبال کن .‌دنبال رضایت مردم نباش

‌‌‌