2777
2789
عنوان

اگه شوهرم بمیره بنظرتون بچه هام چه کمبود هایی خواهند داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 22 پست
حتما میشندعای خیر مادری مثل شما پشتشونه

ولی مادر با آرامشی ندارن

کسی محبت نکرد بهم که بتونم منم اونو تزریق کنم به لچه هام

درحصرت ی دوستت دارم یا ی ساخه گل موندم

چند روز دیکه ۱۳ساله که گرفتار این مرد شدم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی مادر با آرامشی ندارنکسی محبت نکرد بهم که بتونم منم اونو تزریق کنم به لچه هامدرحصرت ی دوستت دارم ...

انشالله خدا به دلت آرامش بده خواهر

یه حرفه یاد بگیر که بتونی پول دربیاری خودت

خدا بزرگه

ببخشید دیگه طبق سوالت جواب میدم 

با این چیزایی که شما گفتی اگه بمیره هیچ حس کمبودی نیست 

فقط از لحاظ مالی اگه اوکی باشید عالی میشه

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

انشالله خدا به دلت آرامش بده خواهریه حرفه یاد بگیر که بتونی پول دربیاری خودتخدا بزرگه

نمی زاره بیرون برم

رفتم کلاس خیاطی ثبت نام کردم نزاشت برم

دردام یکی دوتا نیست

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ببخشید دیگه طبق سوالت جواب میدم با این چیزایی که شما گفتی اگه بمیره هیچ حس کمبودی نیست فقط از لحاظ م ...

بعد مرگش از لحاظ مالی اوکی میشیم

نمی زاره بیرون برمرفتم کلاس خیاطی ثبت نام کردم نزاشت برمدردام یکی دوتا نیست

عزیزم از توی یوتیوب خیلی چیزارو میتونی آموزش ببینی یا دوره های آنلاین یا با سی دی

حتما نباید بیرون بری

عزیزم از توی یوتیوب خیلی چیزارو میتونی آموزش ببینی یا دوره های آنلاین یا با سی دیحتما نباید بیرون بر ...

خب پول میخواد

وگرنه خواهرم از اینستا ی کلاس کامل خیاطی خریده آموزشاشو ریخته رو فلش

خب کلی پارچه میخواد برا تمرین