چه شد در من نمیدانم فقط دیدم پریشانم فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم♡متاهل و متعهد💍به دوتا از آرزوهای قشنگم رسیدم:ازدواج با عشقم و دومی داشتن سه تا پرنسس❤️🔥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌍 کدها ترکیبی از اعداد خاص هستن که کنار هم، یه پیام ارتعاشی قدرتمند ایجاد میکنن.✨ با این پیامها، کائنات دقیقتر میفهمه چی میخوای و شروع میکنه به هماهنگ شدن با خواستههات.
💫 کدها راه میانبر ارتباطی با کائنات هستن.💫 زبان کائنات رو که بلد باشی، خیلی سریعتر به خواستههات میرسی.💫 کدها مستقیماً روی ضمیر ناخودآگاه تاثیر میذارن و مقاومتهای ذهنی رو آرومآروم از بین میبرن.
✨ وقتی این انسدادها برطرف بشن، ذهن و قلبت با کائنات همفرکانس میشه.🧠🫀 ⭕️ یعنی دیگه به جای زور زدن و تلاش بینتیجه، شروع میکنی خواستههات رو با آرامش و سرعت بیشتری جذب کردن.
✨ هر عدد در کدها یه ارتعاش خاص داره.این ارتعاشات وقتی وارد ضمیر ناخودآگاه میشه، مثل یک برنامهی جدید عمل میکنه و شروع میکنه به پاکسازی باورهای محدودکننده و ترمزهای ذهنی.
✨ کدها در واقع فرکانسهایی هستن که مستقیماً روی ضمیر ناخودآگاه ما اثر میذارن.🔺 ناخودآگاه، مرکز اصلی باورها و برنامههای ذهنی ماست. 🛜 وقتی کدها رو استفاده میکنیم، داریم فرکانس جدیدی رو وارد این مرکز فرماندهی میکنیم.