2777
2789
عنوان

بیاید ببینید این خساسته

102 بازدید | 9 پست

تو بعضی چیزا خسیس نیست مثلا رستوران و اینا زیاد میبره 

یا لباس هر چقدر بخرم پولش رو میده

مسافرت سالی یه بار میبره و کامل خرج میکنه ولی جز اون

مثلا از تهران تا کرج هم نمیبره دیگه *منظورم اینه اصلا از شهر خارج نمیشه*

ولی مثلا یه چیپس و خوراکی رو با التماس باید بخره

یا یه کش اضافه بخرم عصبانی میشه

تفریح مثل سینما و کافه و پارک و اینا کلا تعطیل 

خلاصه بگم تو نیاز های ضروری فقط خوب خرج میکنه 

بقیه موارد هزار تومن هم با هزار منت و خواهش و التماس بده یا نده

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اره خسیسه یا اینکه خاسته های تو زیاد و تموم نشدنین میخاد رو نده بهت

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خسیسه یا اینکه خاسته های تو زیاد و تموم نشدنین میخاد رو نده بهت

والا خواسته ای ندارم

مثلا همین لباس رو که با خریدنش مشکل نداره

من سالی دو تا مانتو هم شاید نخرم چون خیلی اهل خرید لباس نیستم

حس میکنم چون خیلی سختی کشیده واسه پول دلش نمیاد واسه چیزای غیر ضروری خرج کنه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خسیس نیست خود خواهه توچیزیایی خوب خرج میکنه که باب میل خودش باشه

دقیقا خود خودشه

فقط چیزایی رو خوب خرج میکنه که از نظر خودش خوب باشه

والا خواسته ای ندارممثلا همین لباس رو که با خریدنش مشکل ندارهمن سالی دو تا مانتو هم شاید نخرم چون خی ...

تو ک میگی هر چقدر لباس بخام بعد میگز سالی دو تا مانتو؟؟ الان این هر چقدره؟؟ پس کلا خسیسه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
تو ک میگی هر چقدر لباس بخام بعد میگز سالی دو تا مانتو؟؟ الان این هر چقدره؟؟ پس کلا خسیسه

من نمیخرم چون لباس خریدن رو دوست ندارم بر حسب نیاز میخرم

وگرنه اگه بخرم مشکل نداره

خواهرم خیلی میخره و چیزی نمیگه

منم همسرم همینه

از یه طرف از دستش عصبانی میشم

بعد از اونور میگم برای فلان چیز خیلی خرج کرد از عصبانیتم عذاب وجدان میگیرم 

کاش کلا خرج نمیکرد حداقل با خیال راحت عصبی میشدم 😑😑