2777
2789

بچه ها بنظرتون اگر یک زن بخاطر بچه و شرایط مالی و تابوی طلاق و جامعه و ... طلاق نگیره و هرجور شده به پای شوهر بدش بمونه تا بچه اش بی خانواده نشه

اخر و عاقبتش چیه؟ چند سال دووم میاره اون زندگی؟ تهش با خیانت پرتش نمیکنن بیرون ؟ یا مثلا بچه بزرگ بشه و ازدواج کنه و بره اون زندگی چی میشه؟ آخرش کجاست ؟ 

صبوری کردن و موندن تهش اون زنو به کجا میرسونه ؟ 

من خودم حس میکنم اخرش یک بلایی سر زنه میاد و با خفت و خواری و ضربه خوردن در نهایت جدایی اتفاق میوفته پس بهتره خود اون زن وقتی می‌دونه زندگیش بدرد نمیخوره و شوهرش ادم بدیه ، خودشو جمع و جور کنه و تا له شدن کاملش صبر نکنه و قبلش بره

بنظرم اگر با سوختن و ساختن هم بخوای به پای یک مرد بد بمونی

اخرش اونجوری نمیشه که تا اخر عمرت سر زندگیت باشی 

بالاخره در طول زندگی اتفاقاتی میوفته که نهایتا شوهرت طلاقت میده و اونوقت میگی کاش خودم رفته بودم و اینقدر حقارت نمیکشیدم

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم بایه مرد معتاد خیانت کاره رفیق بازه بیکار زندگی کرد الان بابام خیلی خوب شده سر براه زندگی کن جمع کن ولی هنوزم دست بزنش بد دهنشو داره که اونم چون مامانم خیلی بد حرف میزنه یه چیزی میگه که تا مغزت آتیش میگیره 

ولی این وسط فقط زندگی ما بچها نابود شد واسه اینکه از اون خونه فرار کنیم بی فکر ازدواج کردیم داداشم خیلی درس خون بود حتی دبیرستانم تموم نکرد الان فقط زندگی ما نابود شد دیگه به چه دردم میخوره بابام خوب باشه یا بد 

من مامانم بایه مرد معتاد خیانت کاره رفیق بازه بیکار زندگی کرد الان بابام خیلی خوب شده سر براه زندگی ...

اگه مادرت زبونشو نگه میداشتذاوضاعتون بهتر میشد؟

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

اگه مادرت زبونشو نگه میداشتذاوضاعتون بهتر میشد؟

آره خیلی سیاست نداشت اصلا همش تو جمع بابامو مسخره می‌کرد نه فقط واسه اون واسه ماهم بدترین حرفارو میزد بدترین حرفا کلا بدهن بود