2777
2789
عنوان

معده درد عصبی

261 بازدید | 55 پست

خیلی دلم‌میخواستم بفهمم چرا  ورم معده گرفتم بعدها فهمیده ام  نمیش ژنتیکه بقیه اش عوامل محیطی مثل عفونت هلیکوباکتر واقعن امیدوارم خدا به هیچ کس این درد رو نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۶ سالمه یک ساله که درگیرم 

تو دوهفته ۱۳ کیلو وزن کم کردم 

انقدر اذیت میشم فقط به فکر خودکشی ام دیگه نمیتونم 

تو تاپیکام هست 

حتی بیمارستان هم بستری بودم ولی فایده نداره 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
شما علائمت چیه

ورم شدییید معده 

حتی آب هم میخورم ورم میکنه 

دست میزنم به معدم انگار یه چیزی مونده توش دایره ای شکل و محکم نبض میکوبه

میزنه کمرم 

آندوسکوپی کردم کولونوسکوپی هم کردم گفت زخم معده و زخم روده و باکتری معده و رفلاکس دارم 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
من ۱۶ سالمه یک ساله که درگیرم تو دوهفته ۱۳ کیلو وزن کم کردم انقدر اذیت میشم فقط به فکر خودکشی ام دیگ ...

متم کم بدبختی نکشیدم از دست معده ام منم. یک بار بیمارستان بستری شدم  واقعن آدم کم میاره

به خاطر معده ات بیمارستان بستری شدی یا افسردگی

معدم