2777
2789

مثلا یکی از دوست های پسرم می گفت خیلی ساده ای 

یا دوستم همش بهم می گه خنگ 

آخه چرا واقعا ؟ من واقعا ناراحت میشم چند بار هم گفتم نگید ولی می گن حتی با یکیشون قطع ارتباط کردم سر این موضوع

خب پیچیده باش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور آخه؟ پیچیدگی باید تو ذات آدم باشه من خیلی خوش قلبم

همون دیگه الان خوش قلب ها رو ساده فرض می‌کنن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هرسوالی پرسیدن فوزی جواب نده....بپیچون یابگونمیدونم خبرندارم یابه ماچه یابگوفکرنکنم.....

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

من خیلی مهربونم سعی میکنم ازارم به کسی نرسه اگر کسی کمک بخواد کاری از دستم بربیاد انجام میدم برای رض ...

تو گلی💌💚💖

اهمیت نده  به حرفشون 

ولی ‌اولویت خودت باش عزیزم 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

دقیقاً چه رفتارهایی داری که میگن ساده ای؟ 

من یه همکلاسی داشتم همه رازهاش رو میومد به همه میگفت ، خیلی زود علاقه پسرا رو باور میکرد و فکر میکرد عاشقشن ! 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚