2777
2789

بعذش نمیاد اگرم بیاد موارد خوبی نیستن مردا دنبال دخترا کم سنن که شور شوق داشته باشیم بهترین سنم ۱۷/۱۸ سالگیه

ازدواج  بهتر از ۱۵به بعد باشهه

بعد ۱۳ساله بچع نیست طرف 

زندگی مشترکم خیلی بهتر از مجردیه

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

دختر عموم خاستگار نداشت تا ۲۶ سالگی یه پسر خوب اومد گرفتش 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

قصد توهین ندارم ولی سواد و آگاهی از متنی که نوشتی می‌باره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم ۱۳ سالشه مثلا این چجوری میخاد یه زندگی بچرخونه وقتی هنوز اسباب بازی بغل میکنه😐

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

مثلا دلم خوشه هم نسلیا دهه هشتادیا آگاهیشون بیشتره ی فرقی با بقیه نسلا میکنن بیشتر حالیشونه طرز فکرش ...

من فقط حرفایه که میزنه تو صورتم هرروز میگم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

حرفشون صدق میکنه در بعضی جاهای کشور ولی ازدواج نکردن بهتر از ازدواج بد کردن تو سن کمه

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

نظرش در مورد طلاق و ازدواج مجدد چیه؟ اونا رو هم بهترین میدونه یا معتقده بعدش شکنجه هم شدی باید بمونی؟

بعد از هیجده سالگی شور و شوق میره حالا پدرت بره یکی دیگه بگیره یا چی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.