2777
2789
عنوان

چی بخرم واسه تولد دوست پسرم

143 بازدید | 13 پست

وای نمیدونم چی بخرم پول هم زیاد ندارم این ماه همه پولامو خرج کردمم نمیدونم چیکار کنم🙁

میخوام واسش کیک اینا هم بگیرم الان ۱ ساله حدودا با همیم و به نظرتون زشت نیست واسش یه ست شلوارک اسپرت با تیشرت بگیرم؟ یا بنظرتون کمه؟ اون تا حالا حیلی خرج کرده ولی خب من سرکار نمیرم و پول ندارم🥲

از بابام پول بخوام میده ولی میگه برای چی

Memories pass away, what matters is which ones last.

بیشتر به چی علاقه داره؟ورزش؟ چیزای هنری؟

ورزش اره ولی چیزای هنری نه ۲۴ سالشه و کلا اسپرت پوشه و مردونه و از اکسسوری متنفره ساعت دوس داره ولی پولشو ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بابات نگفت از کجا اومده؟ پول بگیر از بابات ساعت بخر براش

گوشی خودم ایفون بود و اونو فروختم و بابام فرق ایفون هارو نمیفهمه واسه همین 

و اینکه این ماه خیلی ازش پول گرفتم نمیدونم چیکار کنم آخر ماه تولدشه🥲🥲

من یه باکس گرفتم

توش خوراکی مورد علاقش گذاشتم+ یه کت جین ک عاشقش بود+ عینک‌‌دودی چون نداشتش 

یسری پیتزا و شمع خریدم رفتیم محل کار سوپرایز 

یسری هم رفتیم کافه ک کادوهاشو دادم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من یه باکس گرفتمتوش خوراکی مورد علاقش گذاشتم+ یه کت جین ک عاشقش بود+ عینک‌‌دودی چون نداشتش یسری پیتز ...

کلا علاقه ای به خوراکی ندارههه

پیش خودم برنامه ریختم که با یه کافه هماهنگ کنم و اونجا یه کیک بگیرم و سفارش بدم و با دوستام ببریمش اونجا و نمیدونم واسه کادو چیکار کنم از باکس اینا زیاد خوشش نمیادد

نمیدونم چی بخرم نظرت چیه همین کافه باشه با یه ست شلوار‌ با تیشرت و به نظرت چیز دیگه اضافه کنم بهش؟ یا کمه همینجوری

کلا علاقه ای به خوراکی ندارهههپیش خودم برنامه ریختم که با یه کافه هماهنگ کنم و اونجا یه کیک بگیرم و ...

میخهای ی چیز کوچیک اضافه کن

بنگل مردونه، عینک، شات قهوه، برد گیم  و..

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)