2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول با سمباده نرم يكم روش بكش تا تميز و صاف بشه، بعد با برس و دستمال قشنگ گردشو بگير، مثلا فكن ميخواي رنگ طلائي بزني، رنگ اكلريك سفيد بگير، دو تا سه لايه حسابي بزن روي كارت، قشنگ كه خشك شد، رنگ طلائي رو ميتوني روش بزني، حالا بخواي تاچ بزني يا هر نكنيك ديگه اونارو از ويديوهاي اموزش پتينه ميتوني ياد بگيري ، بعد از اينكه رنگت كامل شد اسپري فيكساتور بگير و كامل بزن روش، اگر ميخواد ظرفت خيس بشه فيكساتور روغني بگير حسابي چند لايه اسپري كن از فاصله ٤٠ سانتي 

روی سطلش پر گلهای رز هست و دربش ساده است اونای دیگشون هم گلهای ریز رز دارن نمیشه صیقلش داد 

یه جا خوندم روغن جلا و پودر طلایی رو قاطی کرد و رنگ کرد باهاش این خوبه

این روش رو تو نت دیدم این خوبه ???

شاپان ( نوعی قیر آب شده است )

تینر ( فقط ۱۰۰۰۰ که مخصوص این کار است و نسبت به سایر تینرها بوی کمی دارد)

روغن جلا , پودر طلایی

قلم مو . چند ظرف و پیمانه جهت تنظیم میزان مواد