2777
2789

من اکسم یه یسری مشکلات داشتم 

تو تاپیک های قبلی توضیح دادم همو خیلی دوس داشتیم 

قول قرار ازدواج هم گذاشتیم چندماه بعد تو مشکلات قهر اینا پسره رفت خاستگاری یکی دیگه تو چندتاپیک‌گفتم‌توطولانیه برید بخونید خلاصه پسره بهم پیام میدا همچنان ابراز علاقه میکرد خب منم دلم گیر بود ولی نمیتونستم ببخشمش میگفتم منو میخواست چرا رفت خاستگاری یکی دیگه‌و...

تا اینکه فهمیدم قبل ازدواج که واسه پسره دعا گرفتن ‌لو رفتن 

در عوض خانم ن طلا ن مهر ن هیچی نخواستن ولی خب 

همینم با دعا بود که پسر راضیشه بگیردش الانم عروسیشه اونم به اصرار پدر مادر دوماد دومادی که حتی توعقدش یه کت شلوار نپوشید! مادر خواهر عروس دوماد حضور نداشتن حتی

من که حاظرنشدم اون بی حرمتای بینمون بگذرم واز اون آدم گذشتم ولی خب

دعا گرفتن ظلم در حق خودت ودیگران اه نفرین من علاقه اون پسر به من هیچ نمیزاره خوشبخت بشه! 

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

🥲 تاوانشو میبینه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من درکت میکنم ولی لطفا از خیالات بیا بیرون دعا گرفتن جز خزعبل چیزی نیستبه هر دلیلی خواسته بره ب ...

عزیزم خزعبلات نیست منم همیشه این موضوع برام مسخره بود 

تا وقتی واقعا دختر لو رفت وخودش اعتراف کرد  دیگه چ خیالاتی

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

عزیزم خزعبلات نیست منم همیشه این موضوع برام مسخره بود تا وقتی واقعا دختر لو رفت وخودش اعتراف کرد دی ...

اصلا مهم نیست اون دختر چی گفته 

من برای خودت میگم 

دنیا رو این حسابا نمیچرخه 

روی خودت تمرکز کن بیا بیرون از داستان اون مرد

دیگه هر چی بوده و چه شرایطی دارن. چرا این شرایط بوده، مهم نیست ، دیگه زن گرفته و شما بهش فکر نکن. ، ...

من که کاری ندارم سالهای نوجونیم تو غصه گذشت فراموشش کردم 

ولی نمیبخشم من از حرص عصبانیت حرف میردم ولی کسی که سالها باهاش برنامه آیندمو ریخته بودم👌🏼 خدایه منم وسطه

اصلا مهم نیست اون دختر چی گفته من برای خودت میگم دنیا رو این حسابا نمیچرخه روی خودت تمرکز کن بیا بیر ...

فکر کنم شما درست متوجع نشدین! مگه من خواستم تو دنیا اون مرد باشم؟ 

نه فقط خاستم بگم عمل آدما چجوریه  من ۵سال از عمرم گذاشته بودم من به فکر زندگی پیشرفت خودمم  حتی بعد ایشون عاشق شخص دیگه ای شدم ولی این باعث نمیشه درد این موضوع وازوجودم بره   

من که کاری ندارم سالهای نوجونیم تو غصه گذشت فراموشش کردم ولی نمیبخشم من از حرص عصبانیت حرف میردم ولی ...

عزیزم آن شاالله خدا یه کسی رو قسمتت کنه که فراتر از آرزوهات باشه و خدا رو شکر کنی که اکست نشد، 

غصه و ناراحتیت رو می فهمم،

عزیزم آن شاالله خدا یه کسی رو قسمتت کنه که فراتر از آرزوهات باشه و خدا رو شکر کنی که اکست نشد، غصه و ...

ممنونم🥲💕

من که کاری ندارم سالهای نوجونیم تو غصه گذشت فراموشش کردم ولی نمیبخشم من از حرص عصبانیت حرف میردم ولی ...

شما الان حالت خوب نیست و حرفای منو درک نمیکنی بنابراین باهات بحث نمیکنم عزیزم اما حتما به یه روانشناس مراجعه کن

منظور من از اینکه از دنیای اون مرد بیا بیرون این بود که ذهنت رو بیار بیرون از اون رنج اونم بخاطر آرامش خودت نه اینکه شما دنبال اون مردی یا میخوای باشه ابدا