2777
2789
عنوان

تلاش برای خواستگاری خواهرم

821 بازدید | 69 پست

بچه ها من یه خواهر کوچیک تر از خودم دارم.

بعد اینکه ازدواج کردم شوهرم یه دوست داشت که همکارش هم بود پسر خیلی خوبی بود از همون موقع برای خواهرم در نظرش گرفتم .‌چند بار دعوتش کردم خونمون خواهرمم بود. حالا این آقا اومد خواستگاری خواهرم. ولی خواهرم میگه از هم دانشگاهیش خوشش میاد. هم دانشگاهی خودش چطور بگم خیلی رو مخ به نظر میاد از اون بچه مثبت های درسخون و .. اصلا نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم. ولی این کیس که من انتخاب کردم خیلی لولی بالاتره.

خواهرم  چطوری راضی کنم؟ 

آیندش برام مهمه.

شما بودید چکار می کردید 

کلافه ام بعد این همه تلاش الان بگه نه😵‍💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی انقد تلاش کردی 

قرار نیست شما با همدانشگاهیش ارتباط بگیری 

فکردی اگه بیخیال اون بشه با این ازدواج کنه و به مشکل بخوره همه کاسه کوزه ها سرتو شکسته میشه؟

پیشنهاد دادی خواستگاری کرده دیگه خودتو بکش کنار هرجور خودش میخواد

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

اگه اون به تو میگفت شوهرتو ول کن بیا با کیسی که مدنظر منه 

ول میکنی؟که ازون توقع داری ولش کنه؟

دخالت نکن،زندگی خودشه 

اون‌حق داره با کسی که میخواد ززیر یه سقف بره

دوروز دیگه با همین کیس شما بره زیر یه سقف بدبخت بشه از تو و شوهرت اول از همه شاکی میشه

درضمن دوروز دیگه اون بدبخت شه تو پاسخگویی؟

از کجا فهمیدی پسره خوبه؟با طرف زیر یه سقف میری نمیفهمی خوبه یا بد تو با دوبار‌دیدار حس کردی خوبه؟

عجبا

حالا اومدیم اون بچه درس خون مثبت درسش تموم شد مهاجرت کرد به یه جایگاه رسید و 

ولی با این پسر لول بالای شما به بن بست 

بعد میتونی بگی تقصیر خواهرم شد ب من چه؟؟

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!

درکت میکنم که دوست داری خواهرت با یک آدم خوب سر و سامون بگیره ... اما اگر نخواد و راضی نشه نمیتونی اصرار کنی .. اگرم مجبورش کنید و رودروایسی قبول کنه .. هم زندگی خودش جهنم میشه هم اون آقا 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

معتقدم نصف خوشبختی یه زن با ازدواج خوبه.خیلی پسر شرایطش خوبه حیفه از دست بدیم

داری اشتباه میکنی اول باید ب دل خواهرت باشه من حس دخالت و تحمیل گرفتم این ن درسته ن قشنگ

اکانت واگذار شد

اگه اون به تو میگفت شوهرتو ول کن بیا با کیسی که مدنظر منه ول میکنی؟که ازون توقع داری ولش کنه؟دخالت ن ...

وقتی پسر یه شوهر ایده آل چرا باید این از دست بده بره با یه چه سوسول مثبت واقعا بهش فکر میکنم اذیتم