2777
2789
عنوان

واجبی ممکنه پوست رو سیاه کنه

81 بازدید | 12 پست

من برای شیو دست وپام (کل بدن ) از واجبی یا همون نوره استفاده میکنم حس میکنم پوست بدنم مثل قبل نیست من بدن سفیدی دارم کلا 

ممکنه بدن رو سفید از لوسیون شیرگاو ایمیجز هم استفاده میکنم بعد حمام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوی بدی داره کمی ولی نمی‌دونم اصله یا ن

اگه میخوای میتونم ی کانال تو ایتا بهت معرفی کنم موزه اصل بخری من خودم همیشه ازشون خرید میکنم کلا تمام محصولاتشان ارگانیکه اگه خواستی درخواست دوستی بده

اووو من هربار میرم حمام استفاده میکنم

خب برو لیزر اگه موهای زائد زیاد داری

هر بار خیلی زیاده ک خوبه پوستت نسوخته واکنش آلرژی نشون نداده

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

من شنیدم چون سموم رو از بدن خارج میکنه ممکنه پوست سیاه شه یا جوش بزنه، که اگه مرتب انجام بشه،  پوست سفید و شفاف میشه و مو ها هم کمتر و نازک تر میشن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)