2777
2789
عنوان

بیاین بگین دوستم فیکه یا نه

156 بازدید | 19 پست

وقتی از مشکلات زندگیم و افسردگی میگم میگه هعب.هوم.هعی. هیچ وقت براش مهم نبودم وقتی حوصلش سر میره میاد پیشم. من واقعا گاهی اوقات خیلی کم میارم و نیاز دارم با یکی حرف بزنم تنها دوستم هم همینه که اینم اینطوریه:) 

وقتی با خانوادم درد و دل میکنم به کتفشونم نیست من با مادرم دردو دل کردم اما محلم نداد:)

پس با کی حرف بزنم؟خیلی کم آوردم خیلی💔

همین مامانم مسخرم میکنه میگه قیافت شبیه میمونه.لاغرمردنی. مردم ببیننت چی میگن؟:)

وقتی خانواده خودت مسخرت میکنن چه انتظاری باید از بقیه داشت؟:))

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا هیچ وقت حال بدم به هیچکس جز خدا نگفتم ادما وقتی پیششون درد و دل میکنی پیششون کوچیک میشی اهمیت هم نمیدن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الهی:) منم اصلا خوشم نمیاد اوم هی چون رفیقم اینجوری بود فهمیدم حوصله درد دلام نداره

الآنم که خیلی تنهام موقع دلم میگیره فقط فقط گریه میکنم ولی بازم آروم نمیشم... 🙃🖤✨

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

همین حرف رو هم مادرم و هم جدیداً پدرم بهم میزنن،لاغر مردنی و...

برو با هوش مصنوعی درد و دل کن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الهی:) منم اصلا خوشم نمیاد اوم هی چون رفیقم اینجوری بود فهمیدم حوصله درد دلام ندارهالآنم که خیلی تنه ...

من گاهی اوقات فقط با حرف زدن آروم میشم.

حس میکنم نیاز به تراپیست دارم:))

همین حرف رو هم مادرم و هم جدیداً پدرم بهم میزنن،لاغر مردنی و...برو با هوش مصنوعی درد و دل کن

نیاز به یه انسان واقعی دارم که هیچکس نیست 

من گاهی اوقات فقط با حرف زدن آروم میشم.حس میکنم نیاز به تراپیست دارم:))

:)) اره دیگه بقیه میگن با خودت حرف بزن نیازی به آدما نداشته باش مگه میشه ما آدما نیازی نداشته باشیم به آدما گاهی فقط باید یکی مارو آروم کنه بشنوه به دردامون 

خواستی درد دل کنی گوشم در خدمتت جانا🙃🕊️🤍

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜