2777
2789

مجازی آشنا شدیم بعد ۳ ماه همو حضوری دیدیم... گوینده رادیو و دوبلوره صداش فوق‌العادس ینی عشق میکنی باهاش حرف میزنی

اسنپم کار میکنه ولی خب در کل درآمد خوبی نداره

خوش خنده و مهربونه و اصلا عصبی نمیشه خیلیییی صبوره

سلیقه‌مون شبیه همه و خیلی ازش خوشم اومده بود ولی وقتی رفتم سر قرار یجوری بود صدا و تصویرش باهم نمیخوند حالا درگیرم با خودم نمیدونم چیکار کنم

شما بودین چه تصمیمی میگرفتین؟

چ شکلی بود مگ؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچکدوم از اینا برام مهم نیست و شخصیت بنظرم از همه چی مهم تره ‌.

اگه خودت چهرشو دوس داری مشکلی نداره

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

قیافه خیلی مهمه وقتی خودت نمی تونی باهاش کنار بیای چجوری روت شه فردا بیریش تو فامیل و دوستان برچسب باشعور است میزنی رو سینه ش ؟

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

من هیچکدوم از اینا برام مهم نیست و شخصیت بنظرم از همه چی مهم تره ‌.اگه خودت چهرشو دوس داری مشکلی ندا ...

درآمدش چی؟ بعدا دردسر نمیشه؟ نمیخوام فقط با احساساتم تصمیم بگیرم

درآمدش چی؟ بعدا دردسر نمیشه؟ نمیخوام فقط با احساساتم تصمیم بگیرم

بستگی به سطح انتظار خودت داره 

مثلا من اصلا برام مهم نیس همین که بتونه زندکی تامین کنه بسه .

ولی خب انتظار چند سفر خارجی در سال و دیگه نباید داشته باشین 

بسنجید ببینید چطوره در کل

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

عجیب و غریب نبود قبلنم عکسشو دیده بودم ولی خب نسبت به صداش انتظار دیگه ای داشتمبعد درآمدشم هست

درامدش چنده مگ؟

خودت درامدت اکیه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○