2777
2789
عنوان

خانواده همسرم عجبین

179 بازدید | 9 پست

یهویی بی دلیل چسشون میزنه بالا ! 

من و همسرم از دو شهر متفاوتیم. تو عقدیم و یک سال بین دو تا شهر در رفت و آمد بودیم. یک ماهی میشه که همسرم شهر من کار پیدا کرده و اونا فکر میکنن من براش کار پیدا کردم ! 

مادرشوهرم خیلی به شوهرم وابستس و شوهرم بارها نخ داده که باید وابستگی رو کم کنه. مثلا یک بار میخواستم حالشونو بپرسم و تماس گرفتم باهاشون (رابطمون تا قبل این خوب بود) و جواب تلفنمو ندادن، بعد هم دیگه بهم زنگ نزدن. من هم تماسی نداشتم باتاشون و الان همسرم برای کاری مجبور شد بره شهرشون ولی من باهاش نرفتم. دیشب مادرشوهرم از شوهرم با زبون بی زبونی پرسید خانمتم میاد و همسرم گفت نه. فهمیدن ناراحت شدم ولی باز هم به روی خودشون نمیارن. 

نمیگم توقع خاصی دارم ولی دلم شکسته اومدم درد و دل کنم. 

خیلی دلم شکسته ! چرا پسراشون رو داماد میکنن وقتی هنوز بندنافشون رو نبریدن ؟

اگه کارایی که با من کردنو بهت بگم فکرکنم سر به بیابون بذاری 

بیخیال بابا کار خاصی نکردن که بخوای انقدر ناراحت شی حساسی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا کلا عروس دوست نیستن ذات درستی ندارن

اهمیت نده البته اگه شوهرت احترامتو نگه میداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بعضیا کلا عروس دوست نیستن ذات درستی ندارناهمیت نده البته اگه شوهرت احترامتو نگه میداره

ما رابطه مون خوب بود و میدونم مادرشوهرم خیییلی وابسته پسرشه و قابل درکه. من خیلی وقتا سعی کردم باهاش بیرون و کارایی بکنیم و دلتنگی برلش زیاد نشه ولی خب حس میکنم داره زیادی ازم توقع میره و کارای من ندید گرفته شده 

ما رابطه مون خوب بود و میدونم مادرشوهرم خیییلی وابسته پسرشه و قابل درکه. من خیلی وقتا سعی کردم باهاش ...

اشتباه کردی خب راه خودتو برو

کلا تو زندگی سعی نکن همه رو راضی نگه داری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس