2777
2789

ی مشکلی داشتیم ک شنیدم یکی از فامیلامون خیلی خوشحاله از شنیدنش فقط خواستم خدا سر بچه هاش بیاره 

از نفرین کردن خوشم نمیاد ولی واقعا دلم شکست🙂😔😔😔

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

خدا سرش میاره نگران نباش:) 

و فقط صبور باش موفق باشی🌱🌼🫂

کارما فراموشی نمیگیره

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا بچه هاش🥲

سر خودش بیاره اخه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
منم تجربه کردم یه مدت میخواستم زنگ بزنم بهش فحشش بدم چون حرف مفت زده بود یکی دیگه هم به گوش من رسوند ...

برا ما ب بقیه گفته شایعه پراکنی کرده خدا جوابش و بده

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂