2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت بچه دوم نمیاوردم

534 بازدید | 34 پست

از همه زندگیم افتادم

نه جایی میتونم برم، نه کاری میتونم بکنم ، واقعا خسته شدم از همه بدتر شوهرم خستم کرده

به خیال خودش میخواد بچه اولمون حس تنهایی و حسادت نکنه همش باهاش ور میره ، کوچیکه رو دعوا میکنه یا تو بازیا راه نمیده

همش بهم میگه تو در حق بزرگه کوتاهی میکنی و زور میگی

در صورتی که کدوم مادر میتونه بین بچه هاش فرق بزاره من فقط میخوام بدونه که بزرگتره یا باید هوای خواهر کوچیکترشو داشته باشه 

شدید ترین دعوامون امروز صب بود که شوهرم برگشت گف تو مادر خوبی نیستی ، واقعا قلبم شکست، دست بچه رو گرفته برده خونه مامانم به دخترمم گفته مامانی رو ولش کن ما خودمون جدا زندگی میکنیم خوب این چه حرفیه 

همش جلوی بچه ها انتقاد میکنه ، بهم حرف میگه 

میگم بابا هر انتقادی داری جلوی اینا نگو دو روز دیگه روشون بهم باز میشه

واقعا خسته شدم ، همش میگم اگه بچه دوم نداشتم الان برای خودم داشتم پادشاهی میکردم، واقعا پشیمونم نمیدونم با روح داغونم چیکار کنم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تو حسرت یکیش موندیم.

بچه هاتونو بزرگ کنید با عشق 

چه تیتر بدی نوشتی ناشکریه 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

تقصیر شوهرته که اینقدر خسته ای

منم پسرم ۲۰ ماهشه دخترم ۹ سال

روزی صد بار ممکنه داد بزنم مخصوصا سر دخترم که اینقدر اذیت میکنه داداشش رو

ولی شوهرم فقط طرفداری منو میکنه.

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بزرگه ۶ سالشهکوچیکه نزدیک ۲ سال

واییی من فک کردم دومی نوزاده به شوهر عقل کلت بگو دومی هم بزرگ شده و متوجه رفتار بدش میشه اگه خیلی پدر نمونه ایه باید با دوتاشونم خوب باشه و فرق نذاره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

این چندمین باریه که از آدمهای مختلف همچین تاپیک هایی میبینم

منم موندم دومی رو بیارم یا نه

البته تازه پسرم ۱۶ ماهشه برای ۶ ۷ سال دیگه میگم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بزرگه ۶ سالشهکوچیکه نزدیک ۲ سال

خوبه ک کوچیکه بالاخره داره یاد میگیره بزرگه هم از آب و گل دراومده اوکی میشن بالاخره

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

بچه اول همیشه بدبخته موش آزمایشگاهی بچه دوم میاد بهش کم توجهی میشه زودتر باید مستقل شه و خانوادش رو ...

اون مال قدیم بود

الان بچه اول بهترین چیزها رو داره وقتی تکه

وقتی هم دومی میاد باید نازشو بکشیم افسرده نشه!!!

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟