2777
2789
عنوان

دیشب صدای شکستن قبلمو شنیدم

455 بازدید | 27 پست

برای چیزی که مدتها تلاش کرده بودم نتیجه منفی،شد نمیدونم بی قرارم انگار گم شدم . عین بچه ای که مادرشو گم کرده. راه حل بدید خودمو اروم کنم

حکمت خدا بوده

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

وای من شاید صدبار این حسو تجربه کردم حسشو قشنگ می فهمم مخصوصا اون صبحی که بیدار میشی و‌یهو یادت می افته چی شده انگار یه جایی خالی وسط قلبت درست شده که پر نمیشه تا مدتها ولی خب ما انسان هستیم و به امید زنده ایم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیرونم شرایطم اصلا جالب نیست انقدر گریه کردم. اما خودم نتیجه سپرده بودگ بخدا

خب دیگه

خدا که بد بنده شو نميخواد 

برات چیز بهتری در نظر گرفته

صبر داشته باش💚

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

طبق تجربه خودم که دوسال بعد اون چیزی که میخواستم برام رقم خورد میگم که یه حکمتی داشته اولین حکمتش اینه که دوباره پاشم باز تلاش کنم تا بیشتر رشد کنم تا بزرگ تر بشم و جایی که فکرش نمی کردم دیگه فکر کردم آخرشه تمام آرزوهام تموم شد دوباره متولد شدم انشالله به اون چیزی که میخوای برسی فقط صبر کن و ادامه بده ناامید نشو چون تو بازنده نیستی 

چقدر حرفات ارومم کرد

عزیزم خوشحالم که تونستم یکمی آرومت کنم وای واقعا حرفای کلیشه ای نمیزنم من شرایط بدی داشتم کلا بریده بودم افسردگی کنکور از طرفی خیلب زود بزرگ شدم خیلی چیزا از بچگی تجربه کردم تو سن 16 سالگی ازدواج کردم و خب نمیدونم بتونی تصور کنی که خرخون کلاس باشی انقدر فعال باشی و با ازدواج خونه نشین شی دیگه نتونی درس بخونی یعنی اعتماد به نفسم کلا نابود شد کنکورم گند زدم بعد با مخالفت همسرم برای درس خوندن مواجه شدم ولی خب همه اینا خیلی ضربه زد خیلی زخم شد برام که هنوز خوب نشده من تو دورانی که همه دخترا تو دنیا صورتیشون بودن که دغدغشون درس و خوش گذرونی بود بزرگ شدم میدونی عقده شده برام اینا گفتم تا لمس کنی  واقعا چون خودم باور نمیکردم درست شه ولی واقعا خدا هست ناظره گوش میکنه به درد و دلات الان دانشجو معلمم خداروشکر 21 سالمه آینده کاریم تضمینه مستقل شدم و خیلب چیزا بهتر شده نمیخواستم سرت درد بیارم یا پز زندگیم بدم هر چند خیلب گل و بلبل نیست اما بازم شکر اینا گفتم تا انگیزه بگیری ناامید نشی چون به دنیا نیومدی فقط درد بکشی به دنیا اومدی با دردا بزرگ شی تا به جایی برسد که چیزی نتونه بهت ضربه بزنه وه به هرچی میخوای برسی فقط باید باورش کنی 

عزیزم خوشحالم که تونستم یکمی آرومت کنم وای واقعا حرفای کلیشه ای نمیزنم من شرایط بدی داشتم کلا بریده ...

خوشحال شدم دیدم شرایطتت خوبه. و مطنینم تمام این نتایج با تلاش و خواست خدا به دست اوردی،ونیدونم کلی،دوندگی کردی به این شرایط برسی.