2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد عطر هدیه دادن چیه

170 بازدید | 18 پست

خانوما میخوام عطر هدیه بدم به نامزادم 

اینکه میگن جدایی میاره اینا هم اعتقاد ندارم خرافه س

ولی میخوام نظر شمام بدونم اعتقاد دارین؟! 🥲🫂

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرافاته

۶ سال دوست بودیم ۲ ساله ازدواج کردیم

چندین بار هردوتامون عطر بهم کادو دادیم.

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
به نظرم خیلی هدیه ی خوبیه و یجورایی انگار همیشه کنارشی و با اون بوی خوش یادت میوفتهاعتقاد ندارم

آره منم موافقم باهات بنظرم همینطوره 👏🏻

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

من ک کلی عطر هدیه گرفتم و دادم

ای جانم مبارکت باشه عزیزم 🤍

منم میخواستم برای پارتنرم بگیرم ولی مخالفت شدید کرد.

من میخوام ریسک کنم 

به اعتقادت بستگی داره بده گلم🎀من هدیه دادمجدایی افتاد

منم آره اعتقاد ندارم 

متاسفم عزیزم ناراحت شدم 🥺

به اعتقادت بستگی داره بده گلم🎀من هدیه دادمجدایی افتاد

منم اعتقاد دارم حاضر نیستم ریسک کنم واسه همین هیچوقت عطر هدیه نمیدم شوهرمم همینطور 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖