پنج الی 6 قاشق رب بریز البته به کیفیت رب بستگی داره
من یه بار یه مقدار گوجه فرنگی که ترش هم بودن رو میکس کردم بعد از اینکه رب تفت خورد ریختم یه کوچولو هم تفت دادم با عصاره مرغ و نمک کمی و فلفل و آویشن و زردچوبه ریختم روی مرغ خیلی به نظرم خوب شد زعفرون هم حتما اخر پخت بریز
6 تا هویج و دو تا فلفل دلمه ای کافیه ته فلفل دلمه رو نگاه کن اونایی که سه قسمتی هست برای پخت و پز هست
کرفس هم پنج شیش شاخه کافیه
البته همه اینا سلیقه ای هست و بستگی به ذائقه خودت داره اگه موقع پخت هر کدوم رو احساس کردی کم و زیاد شده میتونی تغییر بدی