2777
2789

هویج و فلفل دلمه ای و ساقه کرفس رو کی بریزم؟

دستور پخت مرغ خوشمزه میدید بهم شنبه یه عالمه مهمون دارم

❤أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ ❤

مرغ فقط دمی بپز اینطوری 

پیاز فراواااااان خلالی کن بریز ته قابلمه مرغها را بچین روش دارچین زردچوبه فلفل سیاه ونمک بپاش روی مرغ ها و زعفرون دم کرده بعدش هم خواستی آلوچه خورشتی تخواستی هویج وفلفل دلمه وکرفس بریز روش زیرش را خییییییلی کم کن در حد دم کردن برنج بعد یک در که کیپ باشه بزار روش تا یک ساعت هم درش باز نکن وقتی درش باز کردی میبینی کلی آب انداخته و پخته بعد اگه خواستی ربی کنی رب سرخ کن بریز توش نخواستی زعفردنی راستی روغنم با هویج وفلفل بریز روش 

پیاز مقدر زیاد خرد کن. مرغ رو یک ردیف بچین روی پیازا. با شعله کم که خود مرغ اب بندازه و با همون اب پخته و سرخ بشه. ادویه هم زیاد نزن. مرغ بدرنگ میشه. زردچوبه بزن. یک ساعت آخر پخت هویج و دلمه و ساقه کرفس بنداز. اواخر پخت زعفران و فلفل سیاه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریسک نکنی ی عالمه پیاز بریزی کف ظرف مرغارو بذاری روش

این روش اصلا خوب نمیشه

واسه مهمونیم انجام دادم خوب پختن ولی طعم پیاز زیاد بود


من با ساقه کرفس و پیاز و سیر برگ بو فلفل دلمه مرغارو میپزم

وقتی پختن سرخ میکنم

جدا سیر و پیاز رنده میکنم با ادویه تفتشون میدم اون اب مرغایی ک باقی موندن رو از صافی رد میکنم اضافه میکنم ب سیر و پیازم 

ی ذره غلیظ ک شد موقع سرو میریزم روی مرغ هام

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

از همدن اول بریزمن چون طعم فلفل دلمه رو زیاد دوست ندارم اواسط پخت بر نیدارم یا خیلی کم میریزماب زیاد ...

عزیزم برای ۳۰ تا تیکه مرغ چقدر رب باید بزنم؟چقدر هویج کرفس و فلفل دلمه ای؟ ممنون میشم بگی

❤أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ ❤

من یه کلیپ دیدم یه عالمه ران مرغ درست کردم . کف تابه ی بزرگش یه عالمه پیاز خلالی ریخت . روش فلفل دلمه و هویج ریخت . بعد  روش مرغ های خام را منظم گرد چید . وسط تابه را مرغ نذاشت از عمد . بعد روی مرغ ها یه عالمه روغن ریخت . گفت این رازه . باعث میشه مرغ لطیف بشه و روغن ها آخر پخت می‌ره کف تابه و باعث چرب شدن مرغ نمیشه . جداگانه سس درست کرد ریخت روی همه مرغ ها . یه اقوام هم می‌گفت وقتی توی رستوران کار می‌کرده مرغ را مثل برنج دم می ذاشتن تا خوب لطیف و مغز پخت بشه . حالا من اگه باشم مرغ خام نمی چینم در تابه ، میترسم بوی ضُحم بده . قبلش با روغن و زعفران سرخ کن . یه اقوام توی مرغ هاش یکم جعفری تازه ساقه ای می انداخت خیلی جذاب میشد . ولی کم باید بریزی ‌‌چون هم فلفل دلمه معطر هست هم جعفری ‌‌. بنظرم کرفس نریختی هم مهم نی . ایشالا که غذات خوشمزه میشه و مهمونیت آبرومندانه طی میشه   

عزیزم برای ۳۰ تا تیکه مرغ چقدر رب باید بزنم؟چقدر هویج کرفس و فلفل دلمه ای؟ ممنون میشم بگی

پنج الی 6 قاشق رب بریز البته به کیفیت رب بستگی داره 

من یه بار یه مقدار گوجه فرنگی که ترش هم بودن رو میکس کردم بعد از اینکه رب تفت خورد ریختم یه کوچولو هم تفت دادم با عصاره مرغ و نمک کمی و فلفل و آویشن و زردچوبه ریختم روی مرغ خیلی به نظرم خوب شد زعفرون هم حتما اخر پخت بریز 

6 تا هویج و دو تا فلفل دلمه ای کافیه ته فلفل دلمه رو نگاه کن اونایی که سه قسمتی هست برای پخت و پز هست

کرفس هم پنج شیش شاخه کافیه 

البته همه اینا سلیقه ای هست و بستگی به ذائقه خودت داره اگه موقع پخت هر کدوم رو احساس کردی کم و زیاد شده میتونی تغییر بدی

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

چن روزه

negar__1466 | 5 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز