2777
2789

بیاینننننن

یکی از فامیلامون. باسنش تخت بود. شکم پهلو داست.

باسن کوچولو. 

بالاتنش خیلی بزرک بود

یه ذره باسن نداشت........

الان عکسشو دیدم.. کمرش باریککککککک شده

باسنش خیییلی بزرگ شده....

مگه میشه با ورزش همچین هیکلی درست کرد؟

هی از باشگاه رفتن استوری میزارع...

ولی من میگم باسنشو تزریق کرده....

شما باسن تختو در نظر بگیر... یدفعه دوتا توپ پشتش ظاهر بشه. مگه میشه با ورزش همچین چیزی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باسن قشنگ با بدنسازی حجم میگیره

طرف تزریق کنه کاملا مشخصه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اره میشه ولی معمولا چندین سال زمان میبره ولی خب یکم دقت کنی میتونی تفاوت طبیعی و عمل رو متوجه بشی

باشگاه طی چند سال زمان میلره به اون حجم رسید؟

اخه من پارسال عید دیدمش عین بشکه بود هیکلش... چندماهه که یهو هیکلش تغییر کرد

بله میشه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

باشگاه طی چند سال زمان میلره به اون حجم رسید؟اخه من پارسال عید دیدمش عین بشکه بود هیکلش... چندماهه ک ...

بنظرم عمل کرده 

عمل هم کنی باید ورزش و رژیم داشته باشی تا هیکلت بمونه وگرنه با چن ماه باشگاه نمیشه