2777
2789
عنوان

کاش زمین دهن وا کنه من برم توش😭😭

193 بازدید | 6 پست

امروز یکی از همکلاسی های سابقمو که پارسال  فرهنگیان قبول شده بود دیدم هم خوشگل هم خوش و سر و زبون و با ابهت  

بعد من قبول که نشدم هیچ خوشگلم نیستم سر و زبونم ندارم واقعا خستم کاش میرفتم اون دنیا راحت میشدم نمیکشم دیگع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استعداد خودتو کشف کن برو دنبال علاقه و استعدادت... خیلی هم خوشگلی من تا حالا کسیو ندیدم زشت باشه مگه اینکه دروغگو و دو ب هم زم و فتنه جو باشه...کلاس تقویت فن بیانم هست پیجای اینستا هم میتونی رایگان ببینی.... کناب خونذن خیلی تاثیر داره روی افکار و رفتار و گفتار سعی کن خیلی کتاب بخونی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون بابت روحیه ای که دادی بهم

عزیزی .... تلاش کن برسی ب جایگاهی ک دوس داری و بهش علاقه داری.... ورزش کن  حتی در حد ده دقیقه مدیتیشن ...اب زیاد بخور ... ب خودت برس .. تمیز باش همیشه بوی خوب بده... تاکید میکنم کناب خوندنو فراموش نکن بزرگترین کمکو بهت میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم