2777
2789

بخدا الان یه هفتس مریضه مادرشوهرمم چندروزه آیژیو کرده چندروز پیش بردم سرم و آمپول زد نفس تنگی داشت چندروز بعد اون هی دخترای مادرشوهرم اومدن و رفتن منم اصلا نتونستم بهش برسم یا داروهاشو یادم میرفت بدم استراحتم نداشت بچه ها بودن دیگه دیشب تا صبح تو تب داشت میسوخت امروزم تب داره هنوز الان خواهرشوهرام اینجان شامم میمونن. خیلی قدر خونه هاتونو بدونین حتی اگه ۳۰ متریه بازم تو خونه خودتون هستید آرامش دارین 

واسه ماهم دعا کنید یه اتاقم شده بتونیم اجاره کنیم بحق علی

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ بگو‌بچه م مریضه خودشون بپزم مگه مهمونن...خونه پدرشونه دیگ...انشالله زودتر راحت شی

بالاخره پسرم اونارو میبینه استراحت نمیکنه. مقصر داداششونه که اومده ابنجا

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

انشاالله خواهر خدا کمکت کنه بتونی زودتر مستقل شی 

حالا ک شرایطت اینه لطفا بیشتر فکر خودت و بچت باش قرار نیس هر کی میاد تو پاشی بپزی بشوری بسابی از بقیه کمک بگیر اونا مهمون مادرشوهرتن ن مهمون تو

جمع کن برو خونه مامانت

خواهرشوهرات پاشن پخت و پز کنن مگه کوزتی؟!

بچت از هر چیزی مهمتره چیزی بشه همین ننه قمرا تورو مقصر میکنن

بچه رو هم ببر بیمارستان تب بعد یه هفته اصلا خوب نیست و علائم خطره پسر منم اینجور شد بردم بیمارستان اطفال سریع عکس گرفتن فهمیدن ریه اش درگیر شده

پاشو بچتو ببر دکتر اون مفت خورا خودشون بلدن شکمشونو سیر کنن کارگر مفت گیر اوردن

پاشو بچه رو ببر دکتر باز فردا تعطیله تب خطرناکه بچت گناه داره اونجا زندگی میکنی خدمتکارشون که نیستی

دیگه یبار هزینه کردم نصف داروهاشم نتونستم بگیرم خیلی قیمت داروهاش بالا شد الان شیاف گرفتم

ساعت های داروش رو گوشیت تنظیم کن زنگ بزنه گوشیت بهش دارو بدیالانم ببرش دکتر دوباره خطرناکه

اره انگار عفونت ریه هاش بدتر شده و تب میکنه. دیشب داشتم از عذاب وجدان میمردم

ببهشیدا

یه اتاق هم نداری؟

بچه ت واجب تره یا شام اونا؟

بچه ت و بردار ببر اناق 

بهش برس

یا به بهانه دکتر ببرش خونه مامانت

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

بیان ولی عروس کلفتشون نیست ک

من اون دو روزی که مسافر بعد از ده دوازده ساعت می رسم از لحظه ی اول کلی کار می ریزه سرم

مادرشوهرم نمی تونه کاری انجام بده

هر دقیقه هم یکی میاد اونجا و من دائم در حال آشپزی و کارهای دیگه هستم. 

نمی تونم  بگم  نیان

خوب میگن خونه ی پدرمون است

جمع کن برو خونه مامانتخواهرشوهرات پاشن پخت و پز کنن مگه کوزتی؟!بچت از هر چیزی مهمتره چیزی بشه همین ن ...

درون نزدیک نیستن... ااره منم ازاین میترسم که نفس تنگی و سرفه های شدید داشت الانم تب شده صدرصد از ریه هاش