2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذاشتی لایک کن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه ها من دوستم حدود یک سال کامل نامزده با یه خانواده پولدار معمولی خودشوم پولدار متوسژ هستن 

با یک خانواده مذهبی ازدواج کردن خودشون هم مذهبی هستن 

دوستم دیروز اومد و گفت با فلانی (نامزدش ) دعوا کرده منم خی طبق معمول گفتم دعوا همیشه هست و اینجور حرفا 

یدفعه از دهنش پرید مامان فلانی(نامزدش) میگه دوستای تو فقیرن

بچه ها من دوستم حدود یک سال کامل نامزده با یه خانواده پولدار معمولی خودشوم پولدار متوسژ هستن با یک خ ...

منم فهمیدم منو میگه و بیخیال شدم ولی قلب خیلی بد شیکست 

(ما زندگی معمولی داریم) به مامانم که گفتم گفت دوستت خودش رفته گفته اینا فقیرن 

واقعا رفتم تو شک اخه من اینهمه سال با تو دوستم حدود 10ساله چجوری تونست

منم فهمیدم منو میگه و بیخیال شدم ولی قلب خیلی بد شیکست (ما زندگی معمولی داریم) به مامانم که گفتم گفت ...

خیلی از دوستا حسودن خوب شد از دهنش در رفت تونستی بشناسیش

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

گذاشتم عزیزم بگو چیکار کنم

هرکاری میکنی فقط ناراحت نباش از این حرفش ،این نشون میده غبطه تو و زندگیتو میخوره 

هرکاری میکنی فقط ناراحت نباش از این حرفش ،این نشون میده غبطه تو و زندگیتو میخوره

اخه همع غبطه اونو میخورن اون منو خیلی ناراحتم خدا به زمین گرم بنشونو و از خوشی به نا خوشی برسه

منم فهمیدم منو میگه و بیخیال شدم ولی قلب خیلی بد شیکست (ما زندگی معمولی داریم) به مامانم که گفتم گفت ...

ب تعداد سال های با هم بودن نیست 

بعضی وقتا دوست های معمولی بدرد بخور تر از رفیقه 

عشــــAــــق🔗♥️