2777
2789
عنوان

کنکوریا استرس ندید به خودتون🌱

218 بازدید | 13 پست

اینم میگذره .

اگه استرس داشتیم چیکار کنیم ؟ شاید این سوال خیلیاتون باشه , بالاخره منم کنکوری بودم یه زمانی برا همین میفهممتون . یه راه حل داشتم که خیلی ازش استفاده می کردم و می کنم بهتون میگم شاید به کارتون بیاد .

اول چند نفس عمیق بکشید و سعی کنید به هیچی فک نکنید بعدش احساس کنید بارون داره میباره و صداشو میشنوید یا فک کنید کنار دریایید و صدای امواج دریا رو‌میشنوید .

اینجوری شاید استرس تون‌کم‌شه . من سالهاس با این روش خودمو کنترل می کنم .

موفق باشید همتون💖

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

هییی انسانی که سخت بود امیدوارم تیرو راحت بدن اینا سوالارو خوب بدن ما استرس نمیگیریم که والا من سوالای ریاضی رو دیدم استرس گرفتم بقیه درسارم نفهمیدم چجوری زدم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هییی انسانی که سخت بود امیدوارم تیرو راحت بدن اینا سوالارو خوب بدن ما استرس نمیگیریم که والا من سوال ...

امروز انسانی بود؟

ایشالله هر چی به خیر و صلاحته پیش بیاد🪷🫶🏻

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

آره میگن ریاضی خیلی سخت بود

من ۲ تا سوال تونستم بزنم فقط 

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
هییی انسانی که سخت بود امیدوارم تیرو راحت بدن اینا سوالارو خوب بدن ما استرس نمیگیریم که والا من سوال ...

دقیقا🥲

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

امروز انسانی بود؟ایشالله هر چی به خیر و صلاحته پیش بیاد🪷🫶🏻

آره انسانی و ریاضی 

مرسی دعا کنید برام واقعا من خیلی تلاش کرده بودم🥲💔

پشت کنکوری ای یا دوزادهم؟نهاییارو امروز میخونی؟

پشت

نه از شنبه فعلا احتیاج دارم این دو روزو ریکاوری کنم یکم به خودم بیام الان ذهنم خیلی آشفتس

آره انسانی و ریاضی مرسی دعا کنید برام واقعا من خیلی تلاش کرده بودم🥲💔

ایشالله به خواستت میرسی💐

به این روش میگن تلقین مثبت که حتی الان من با خوندش حالم خوب شد!حتی با خوندن تنهاش خوب شدم .تلقین مثب ...

دقیقا من حتی برا وسواسم راه حل پیدا کردم 

به بچه ها گفتم اگه وسواس مطالعه دارید و ص اول تموم شد الکی بگید بعد ص دوم حتما مرور می کنم بعد ص دوم بگید نه بذار ص ۳ تموم شه بعد اونقدر به تاخیر بنداز که ۱۰ ص رو تموم کنی بعد یه مرور کوتاه کن بعد برو سراغ ص ۱۱ 

با این روش راحت میشه ذهن گول زد ، ذهن راحت گول میخوره 

دقیقا من حتی برا وسواسم راه حل پیدا کردم به بچه ها گفتم اگه وسواس مطالعه دارید و ص اول تموم شد الکی ...

چقدر خوبه که خدا این قدرت کنترل ذهن به انسان داده 

من وسواس داشتم ، وسواس پاکی و نجسی

پاهام مدام ببخشید داخل سرویس میشستم 

به خودم تلقین کردم اصلا دوس دارم نجس باشع 

نجس خوبه 😅

دیگه پاهام نمیشورم 😂

این یک نمونه 

وسواس خیلی سخته 

هر نوعش 

چقدر خوبه که خدا این قدرت کنترل ذهن به انسان داده من وسواس داشتم ، وسواس پاکی و نجسیپاهام مدام ببخشی ...

دقیقا 

مرگ ی بار شیون ی بار باید خودمونو گول بزنیم😂