2777
2789
عنوان

رفته رفته فقیر شدیم

230 بازدید | 17 پست

چند سال پیش با حقوق بازنشستگی می‌رفتم دانشگاه آزاد . باشگاه گاهیم کلاس زبان هفته ای دو بار غذا بیرون 

الان حقوق همونه ولی فقط میشه زنده موند🥲

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک در امد رو ببین ظاهرا فقط فقیرماییم 😐

آره دیدم 🥲 ی زمان با حقوقی اندازه وزارت کار همه بهترین زندگی داشتن 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
تاپیک در امد رو ببین ظاهرا فقط فقیرماییم 😐

الان هرکی حقوق کارمندی یا شرکتی داره فقیره هرکی شغلش آزاده پولدار

برعکس شده زمونه

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

من بچگی زندگی نسبتا مرفهی داشتم الان از حد معمولی هم دارم میام پایین تر😐💔

منم :) 

بازنشسته اید الان مگه؟!!

حقوق مامانم

الان هرکی حقوق کارمندی یا شرکتی داره فقیره هرکی شغلش آزاده پولداربرعکس شده زمونه

اره خب ی زمانی کارمندی خوب بود ولی الان نه چون تورم رفته بالا حقوق ها همونه 

شغل شوهرم ازاده ولی اصن ب این عدد و رقما نمیخوند

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

درسته بابای منم تا چند سال پیش فقط ی جا کار میکرد ولی من دانشگاه آزاد میرفتم و سفر و تفریح و خریدمون هم به راه بود ولی الان که بازنشسته شده باید ی جا دیگه هم کار کنه تا جواب زندگی روزمره رو بده. تو ایران شغلای آزاد به خصوص دلالی بیشترین درآمد رو دارن

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اونایی ‌که بازاری و دلال هستن وضعشون روز ب روز بهتر میشه

خب همین عزیز 

شغل شوهرم ازاده ولی باز بااین درامدا عجیب تفاوت داشت 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

یه چیزی که  دامن زده به شرایط که بیشتر کم بیارم 

بالا رفتن سطح توقع بدون بالا رفتن سطح درآمد هست .

قدیم تر ها 

هزینه های زیبایی اینقدر نبود 

هزینه های مهمونی دادن اینقدر نبود 

هزینه های دکوراسیون منزل اینقدر نبود .

تنوع توی خوردوخوراک  و پوشاک اینقدر نبود .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .