چند سال پیش با حقوق بازنشستگی میرفتم دانشگاه آزاد . باشگاه گاهیم کلاس زبان هفته ای دو بار غذا بیرون
الان حقوق همونه ولی فقط میشه زنده موند🥲
کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره دیدم 🥲 ی زمان با حقوقی اندازه وزارت کار همه بهترین زندگی داشتن
کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
من بچگی زندگی نسبتا مرفهی داشتم الان از حد معمولی هم دارم میام پایین تر😐💔
منم :)
درسته بابای منم تا چند سال پیش فقط ی جا کار میکرد ولی من دانشگاه آزاد میرفتم و سفر و تفریح و خریدمون هم به راه بود ولی الان که بازنشسته شده باید ی جا دیگه هم کار کنه تا جواب زندگی روزمره رو بده. تو ایران شغلای آزاد به خصوص دلالی بیشترین درآمد رو دارن