2777
2789
عنوان

سونو آنومالی(خیلی نگرانم)

201 بازدید | 23 پست

سلام

دیروز رفتم سونو آنومالی با اینکه نوشته قلب در نمای عادی ولی گفته اکوکتردیوگرافی مفید است

بعد گفت یه کیست 5 میلی در بطن راست مغز وجود داره

از دیشب حالم خرابه😭

برای بچه خواهرم هم گفتن یه کیست تو سرشه ولی بعد دنیا اومدنش هیچ مشکلی نداشت فقط خواهرم سنگ صفرا داشت احتمالا همون سنگ صفرا بود گفتن کیسته 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خواهرم ماما هست و الان خودم هم حاملم خیلی چیز ها داخل سونای انومالی نشون میده ولی بعد چند هفته مجدد که سونو تکرار میشه رفع میشه این به خاطر این هست که هنوز کامل جنین رشد نکرده 

حتی امکان داره داخل قلب هم یه لکه سفید دیده بشه که بعد چند وقت کامل رفع میشه استرس نداشته باش

۹۰ درصد ماله همه اینطوریه ولی بعد چند هفته رفع میشه

منم بهم گفتم ریه دخترت دوتکه هست و زائد اضافه هست که بالای ریه هستش خلاصه با کلی ترس و مراجعه و هزینه کردن همون سونوگراف گفت اینا طبیعی بعد از جدتی از بسن میرن و جنین تکامل پیدا میکنه و از هفته 30 به بعد دیگه خداروشکر هیچ اثزی ازش نبود 

خداروشکر

😘😘😘اصلا نگران نباش بعضی از دکترا هم میترسونن من سری اول رفتم یک پزشک معروف که تنها پزشک زنان با مدارج بالا تو بوشهر بود بهم گفت شک دارم امپول بزنم یا نه کورتون میخواست تزریقم کنه گفت خطریه 

رفتم شیراز پیش پرفسور رفاهی و دکتر قلب جنین دکتر دیانت همونجا با همون بار اول گفت اصلا هنوز نه بچه رشد کرده و نه این ریه که ما اسمشو بذاریم عارضه خلاصه گفت برو ماه بعد بیا رفتم گفت اصلا رشد نداره این خود ب خود از بین میره ولی ماشالله بچه رشدش صحیح و سالمه و همه جاش رشد نرمال داره  این غدد ها شایع هستن دکتر قلبشم تا چک کرد منو گفت برو با خیال راحت به فکر زایمان و نی نیت باش هیچ چی نیست و حل میشه خدا هر دوشون خیر بده نه اون ترسی که پزشک اولی انداخت تو جونم نه این ارامشی که این دو عزیز بهم دادن و هفته 30 به بعد دیگه هیچی تو سونو نبودوو همچی عالی بود تجربم گفتم تا اروم بگیری و استرسبه خودت و ب کوچولوت ندی 

😘😘😘اصلا نگران نباش بعضی از دکترا هم میترسونن من سری اول رفتم یک پزشک معروف که تنها پزشک زنان با م ...

ممنون عزیزم برای منم دعا کن.این هفته جواب سلفری رو بگیرم خیالم راحت میشه

ممنون عزیزم برای منم دعا کن.این هفته جواب سلفری رو بگیرم خیالم راحت میشه

سلام افسانه جان خوبی رفتی مجدد سونو جواب چی شد دکتر پریناتولوژی رفتی منم سونو دادم امروز و مورد مشابه شمارو دارم 

سلام افسانه جان خوبی رفتی مجدد سونو جواب چی شد دکتر پریناتولوژی رفتی منم سونو دادم امروز و مورد مشاب ...

سلام.سونو رو بردم دکتر زنان گفت اون کیست جذب میشه 

سونو هم گفته بود نتیجه سلفری هم مهمه که دیروز نتیجه سلفری رو گرفتم و شکر خدا بچه سالمه