بعضی ازین مدرای عقده ای رفتن بدون اطلاع چند تا از مامانا یعنی کلاس دخترم ۲۵ نفره ۲۰ نفر هماهنگ کردن رفتن به ماها نگفتن چون ما جدا جدا کادو روز معلم دادیم اونام عقده ای وار به ما اطلاع ندادن رفتن تو کلاس جشنو پای کوبی اونوقت دختر منو ۴تا دیگه از بچه ها کز کردن اون گوشه.آخه بیشعورا خودتونم بچه دارید آدم نیستین این بلاهارو سر بقیه بچه ها میارید .مدیر خیلی ناراحت بود ولی من گفتم باید به ما زنگ میزنید وقتی میبینید بچه های ما ناراحتن .از همین تریبون اعلام میکنم تو این مراسمات مثل بچه ها رفتار نکنید اونایی که همش دنبال شرو بحثبپید بچه هارو قاطی مسائلتون نکنید .همش دنبال دیده شدن نباشید.آهه این بچه ها و اشکاشون دامنتونو میگیره انشاالله
غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙 لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408. مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت. مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
کارشون خیلی مسخره و زشت بوده .اما اگه میخاید ناراحتی بچه هاتون رفع بشه شما ۵ تا مادرم ی برنامه بذارید ۵ تایی با بچه هاتون تو خونه یا پارکی جایی خاطره میشه واس بچه
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
خب بقیه هم میرفتن جشننمیفهمم چی میگیمگه میشه بقیه تو کلاس جشن بگیرن۴نفرو راه ندن
ببین اینا گروه زدن پول جمع کردن باهم کادو گرفتن ما دخترامون گفتن کادو رو خودمون دوس داریم بدیم.و اینکه شاید یکی نداره مثلا نفری ۲ میلون که اینا پیشنهاد دادن بده.مام گفتیم جدا کادو میگیریم.بعد دیگه به ماها خبر ندادن قراره جشن روز معلم رو این ساعت بگیریم همه مادرا رفتن با بچه هاشون تو کلاس جشن گرفتن فقط ما ۵ نفر نبودیم.بعد تو اون ۲۰ نفر دو سه نفرم بودن که خودشون جدا کادو دادن ولی چون دوستو آشنای بقیه بودن به اونا گفته بودن بیان.مدیر خیلی شاکی شد و بهشون گفت چرا بقیه رو خبر نکردین
ما قبلا فقط میفرفتیم مدرسه اصلا مادرمون نمی دونست چند سالمونه کلاس چندمیم جشن اینا هم خودمون میگرفتی ...
یکی دوتا بچه دارن، با مادرشوهر هم نیستن، وقت ازادشون زیاده.
اون موقع سه چهارتا به بالا بچه داشتن. بچه هارو میفرستادن مدرسه، بدو بدو. کار خونه. کار مادرشوهر و.... سریع ظهر میشد.
نهایت برا کارنامه میرفتن.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401