2777
2789
عنوان

بیایید یه دقه

84 بازدید | 24 پست

اگه یکی از یه پسری خوشش بیاد،چجوری بهش بفهمونه؟جوری غرور دختره شکسته نشه و اون پسره یجوری بفهمه

بگید لطفا

زندگی یه باره پس اونجوری که دوست داری زندگی کن و به حرف هیچکس گوش نده فقط خودت🌈♥️🫀👣

پسره کجاست کجاها میبینیش؟؟؟بگو تا بگم برات

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا دوستم میخوام پسره باباش مغازه داره اونجا کار میکنه لطفا یه کمکی بکن

زندگی یه باره پس اونجوری که دوست داری زندگی کن و به حرف هیچکس گوش نده فقط خودت🌈♥️🫀👣

ینی چی غرور شکسته نشه پسر خوبه بگه غرورم شکسته میشه ول کنید بابا عشق عاشقی غرور نمی‌شناسه برید بگید ...

مثلا تو فرض کن میره بش میگه من از شما خوشم اومده بعد اونم بگه من از شما خوشم نیومده خب اونوقت غرورش شکسته میشه دیگه

برا دوستم میخوام پسره باباش مغازه داره اونجا کار میکنه لطفا یه کمکی بکن

مغازه چی داره؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مثلا تو فرض کن میره بش میگه من از شما خوشم اومده بعد اونم بگه من از شما خوشم نیومده خب اونوقت غرورش ...

خوب این توی هردو جنس هستش اینکه نگی نگی یکی دیگ بگه دردش بیشتر بعدم بگه نه خوب که چی مگ ارزش شما کم میشه براتون مهم نباشه چون شما حرفاتو زدی 

کاربر آقا هستم

تروخدا سریع بگووووووو

میوه فروشی

چن سالشه دوستت

واسطه خوبه؟

واسطه خیر خواه خوبه 

ن بد خواه ک از سر حسادت بیاد خرابش کنه

واسطه خیر خواه خوبه ن بد خواه ک از سر حسادت بیاد خرابش کنه

اقا بگو خب واقعا باید کمکش کنم