2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد آشپزی کردن مردا چیه🧑‍🍳

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 57 پست
چرا که نه اتفاقا دستپخت همسرم خوشمزه س

دقیقا

بابای من هر چی درست کنه عالی میشه دستپخت بابامو نه من دارم نه مامانم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بدی داره شوهر من کارش شبکه از سرکار که میاد معمولا شام رو اون درست می‌کنه 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

خیلی دوست دارم همسر آیندم آشپزی بلد باشه یا حداقل بلد نبود جیب پر پول داشته باشه که بتونه از رستوران ...

ایشالا خدا بهتون برسونه من اول بزلد نبودم ولی خب خانمم میرفت سر کار روزای پنجشنبه و من بیکار بودم مجبور شدم یاد بگیرم 🤣

ایشالا خدا بهتون برسونه من اول بزلد نبودم ولی خب خانمم میرفت سر کار روزای پنجشنبه و من بیکار بودم مج ...

آها کاربر اقایین شما من اولش متوجه نشدم 

ایشالا برسونه بله 

مردی که آشپزی بلد باشه خیلی خوبه آفرین همینجوری به یادگرفتنتون ادامه بدین عالیه همیشه آشپزی وظیفه خانومتون نیست 😂👏

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

چرا باید بد دونست؟؟

مگه آشپزی رو به اسم زنا حکم زدن...تو خونه ی ما من ناهار می ذارم...شوهرم شام...صبحانه هم یه روز در میان با اونه...یا برادرشوهرم کیک درست می کنه فقط میگی انگشتامو حواسم باشه نخورم...داییم جوجه کباب درست می کنه از صد تا رستوران بهتر...یا بادمجون طرز درست کردنش رو اولین بار از خود داییم یاد گرفتم...به نظرم آشپزی کردن یه مهارته و این مهارت زنانه نیست.

❤️❤️