2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست منم این مشکل داره تپش قلب از استرس نمیدونم استرس چیو داره مثلا یهو استرس میگیره نکنه بمیرم و.. ...

نمیدونم 

بهش بگو باید خوشحال باشی که بمیری راحت میشی 

میبینی اونورم چیه اینور که چیزی نبود

👦   🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

دوست منم این مشکل داره تپش قلب از استرس نمیدونم استرس چیو داره مثلا یهو استرس میگیره نکنه بمیرم و.. ...

عزیزم باید مشکل استرسش ریشه یابی بشه به پزشک مراجعه کنه

ما دوتا دوستیم که باهم یه اکانت داریم مهرسا و پریناز هستیم  از دوران دبیرستان باهم دوستیم ... 

نمیدونم بهش بگو باید خوشحال باشی که بمیری راحت میشی میبینی اونورم چیه اینور که چیزی نبود

منم نظرم همینه هرکس میمیره خیلی خوش شانسه ولی این خیلی جون عزیزه میگ من هیچ کاری نکردم نباید بمیرم شب از 12 میگذره تپش قلب میگیره میترسه که بمیره بدتر میشه یا می‌ترسه خانوادش چیزیشون بشه و.. 

عزیزم باید مشکل استرسش ریشه یابی بشه به پزشک مراجعه کنه

دکتر قلب رفته گفته قلبت سالمه استرست زیاده 

خودش میگه وقتی بچه بوده با اینک هیچ وقت نشده بوده که خانوادش نرن دنبالش یا خانوادش دعوا کنن تو خونه زنگ اخر تو مدرسه میزده زیر گریه بعد معلما پرسیده بودن چیه می‌گفته مامانم نمیاد دنبالم ترس داشته مامانش نیاد دنبالش حتی مامانش بهش گفته من کی دنبالت نیومدم و... خیلی ابرو بری خاک تو سرت😂🤦🏻‍♀️

دکتر قلب رفته گفته قلبت سالمه استرست زیاده خودش میگه وقتی بچه بوده با اینک هیچ وقت نشده بوده که خانو ...

خب ترس از دست دادن ادمای عزیز زندگیشو داره

با کسی هم در رابطه است؟

ما دوتا دوستیم که باهم یه اکانت داریم مهرسا و پریناز هستیم  از دوران دبیرستان باهم دوستیم ... 

منم نظرم همینه هرکس میمیره خیلی خوش شانسه ولی این خیلی جون عزیزه میگ من هیچ کاری نکردم نباید بمیرم ش ...

به اختلال اضطرابی هست که این علایمو داره بهتره به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنه کابوس هاش و ترس هاش بررسی شن