من پیش دکتر مجید عمادی عمل کردم به شدت ناراضیم به شدت واقعا بینی قبل عمل خیلی بهتر بود این دکتر تنها چیزی که براتون انجام میده یه قوسه هیچ کار دیگه ای رو بینی انجام نمیده و قوس به شدت زشت یه قوی با نوک بینی تپل واقعا پشیمونم از انتخابم به پیجشون اصلا اعتماد نکنین همش فوتوشاپه اینو خود کسی که اونجا کار میکرد گفت کسایی که عمل کردند از بقیه جدا میکنن به خصوص ناراضی هارو تا بقیه رو پشیمون نکنن الان ههشت ماه از عمل ببینیم میگذره ببینیم همون بینی قبلیه با همون اندازه فقط قوس داده دکتر همینو بس و یه قوی روی یه بینی با نوک تپل افتضاحه قبل عمل خیلی بهتر بودم و بگم که بینی من بینی گوشتی نبود و همه میگفتن بین کوچیکه خوبه عمل نکن بینی من به بینی استخوانی با نوک به ذره گوشتی و افتادگی بدون قوز والان همون توپولی نوکش مونده سوراخها بزرگتر شده و فقط از بغل یه قوی به شدت زشت اضافه شده قسمت لپ ماجرا اینه که منشیشون به خاطر اینکه تو اینستا کامنت گذاشتم که راضی نیستم از بین بلاکم کرده و هر دفعه هم که پیام میدم که وقت بده برم پیش دکتر تا کورتون چیزی تزریق کنه امروز فردا میکنم و الان ۴ماهه که امروز فردا میکنم و وقت نمیدن
من پیش دکتر مجید عمادی عمل کردم به شدت ناراضیم به شدت واقعا بینی قبل عمل خیلی بهتر بود این دکتر تنها ...
میشه عکس از بینیت بزاری لطفا
خانم گل آی خانوم گل برام سخته تحمل🌸قدمات روی چشمم بیا به این ور پل؛به یادت که میفتم میلرزه دل و دستم ؛ هزار داد میزنم داد هنوز عاشقت هستم❤️🌼بهار وقتی بهاره که بوی تو رو داره وگرنه مثل هر سال خزون انتظاره🍂دلم امــــیدواره اگر چه گِله داره؛ که برگردی دوباره روزا رو میشماره😝خانم گل آی خانم گل🌼برام سخته تحمل؛قدمات روی چشمم بیا به این ور پل.از این گوشه دنیا تا اون گوشه دنیا🌏چشام ساخته برات پل خانم گل آی خانم گل🌼💃🏻
تازه این عکسی که بعد عمل میبینید ههشت ماهه گذشته اینه وگرنه اولش که کل صورتم دماغ شده بود ،ابن دکتر عمل پیوند دماغ انجام میده به جا اینکه کوچیک شه بزرگ میشه