2777
2789

من یک مشکل بزرگی دارم که اصلا نمیدونم چجوری باید حلش کنم.. ما یک ماهه ازدواج کردیم، من 33 سالمه شوهرم 35.

ایشون کارمنده منم مدرس زبان. هفته ی اول شوهرم بهم گفت هر وقت پول خواستی بهم بگو تا بهت بدم.. من خیییلی از اینکه به کسی بگم پول بده بهم بدم میاد، حس گدایی بهم دست میده و اینکه انگار دارم پول زور میگیرم... مگه شوهر خودش نباید یک مبلغی رو ماهانه به همسرش بده؟ من پدرم همیشه یک کارت به مامانم داده بود و ماهانه خودش پول میزد براش. من درسته که شاغلم ولی شغلم یک شغل نیمه وقته با سه تومن درآمد..

اینجوری نیست که بهش بگم، پول نده ها.. میده ولی باید بگی و من بدم میاد از گفتنش.

توی عقدمم یک موردی پیش اومد که من خیلی بدم اومد و چیزی نگفتم، اینکه با جاری هام رفتیم خرید و خودش نبود..به من کارت خودشو نداد و گفت زنگ بزنم هرچی شد میزنه به کارت مغازه داره..که بعدشم جاریام قبول نکردن و خودشون برام کارت کشیدنو گفتن بعدش با شوهرت حساب می کنیم. با این اتفاق احساس ذلت و خورد شدن عزت نفس بهم دست داد..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو مثلا ماهی ۵ تومن بریز به حسابم اگه کم اوردم بهت میگم دوست ندارم هی بهت بگم

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

وا یعنی چی بزنه به کارت مغازه دار؟

بگو یعنی من و مغازه دار وایسیم تو کارت به کارت کنی؟

حالا کارت خودشم نده باید یع کارت دستت باشه توش پول باشه حداقل چند میلیون

البته چون شما شاغلی یه کم‌متفاوته احتمالا فکر میکنه خودت داری واسه خریدای دم دستی

ولی اصلا حس گدایی نداشته باش

سر ماه بگو مثلا ۵ تومن بزن بع کارتم

عادتش بده

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

از همین اول بد عادتش نکن

واقعا خیلی کارش اشتباه بوده

مگه شما بچه ای

یا دز دی

خودش باید شعور داشته باشه

الانم محترمانه بشین باهاش صحبت کن گلم

انشالله مشکلت حل بشه

میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀

بنظر من زن چ شاغل باشه چه نباشه باید از همسرش پول بگیره

باهاش صحبت کن بگو روزانه بهم پول بده (حالا بسته ب میزان درآمد)چون شاغلی دلیل بر این نیس ک خرجتو نده 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

معلومه سرش تو حساب و کتابه این جور ادما خسیسن مثل شوهر من پولداره و خسیس همش باید بهش بگم وگرنه تا اخر سال پول نمیده ، چاره چیه منم تند تند ازش میگیرم مثلا ۶۰۰ میده هر دفعه منم چهار روزه تموم میکنم سه تا هم بچه دارم همه ی خریدا با خودشه منم سبزی و نون و خوراکی بچه ها

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

اصلا مسئله خاصی نیست عزیزم 

خیلی در کمال آرامش بهش بگو ،من عادت ندارم هر بار که پول میخوام بهت بگم ولی دوست دارم شوهرم ماهانه بهم پولی بده ،اینطوری حس میکنم خانومانه تر 

خیلی راحت