باران_زمستان_سرد مدیر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 750 عنوان بهترین هدیه از نظر شما برای استاد | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 21 پست میشه نظرتون روبگید؟برای روز معلم به استادم چی کادو بدم بهتره؟ 1404/02/11 | 10:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6790 عزیزم من دکتری میخوندمو درسم تموم شده!و نمره ای درکنار نیست فقط میخوام عزیز بودنش رو بگم توی این ر ... عاقااا من ذوق میکنم آدمایی مثل شمارو توی سایت میبینم بخدااا😍 برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6790 خیلی سخته فکرم درگیره یه چیزی دوست دارم بدم واقعا خوشش بیاد میشه بپرسم رشتتون چی بود؟ نظرتون درمورد یه ست فلاسک سفری چیه؟ برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom
باران_زمستان_سرد مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 750 میشه بپرسم رشتتون چی بود؟ نظرتون درمورد یه ست فلاسک سفری چیه؟ سلام مجددمن کارشناس علوم ازمایشگاهیفوق لیسانس میکروبیولوژیدکتری میکروبیولوژی خوندمو توی یکی از ارگانهای دولتی نیروی رسمی هستممسلط به چهار زبان ۳۲ سالمههمین
باران_زمستان_سرد مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 750 میشه بپرسم رشتتون چی بود؟ نظرتون درمورد یه ست فلاسک سفری چیه؟ خوبه ولی خب دوست دارم یه چیزی ببرم واقعا وقتی ببینه خیلی خوشحال شه وبخواد استفادش کنه.تصمیم گرفتم یه باکس معرق کاری شده چوبی داخل شش تیکه بگیرمچهار مغز بریزم با میوه خشک و چای سبز