2777
2789

استغفار رو میگم

چندوقتی هست ک اصلا روی خونه و زندگیم و شوهرم و بچه هام هیچ کنترلی ندارم اصلا نمیتونم مدیریت کنم انگار ک اصلا دست من نیست...

روزهام ب سرعت میگذرن و من اصلا از گذشتنشون چیزی نمیفهمم...

با شوهرمم هم خیلی بحث داریم تازگی هاااا

استغفار کنید و ذکر ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله زیاد بگین

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتون خوندن سوره طلاق( دو صفحه هم بیشتر نیست)

و مزمل رو پیشنهاد میکنم (( برای محبت بین زن و شوهر ))

و اینکه سعی کنید

برنامه ریزی داشته باشید

و کارهاتونو در لحظه انجام بدید و ببعد موکول نکنید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

شبا وقت خواب ۱۰۰بار استغفر.. بگو

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
برای دفع چشم زخم ب جز چهارقل دیگه چی خوبه

مفاتیح کامل رو نگاه کنین نوشته اسفندم زیاد دود بدین

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
بهتون خوندن سوره طلاق( دو صفحه هم بیشتر نیست) و مزمل رو پیشنهاد میکنم (( برای محبت بین زن و شوهر )) ...

باورتون نمیشه هرشب برای فردام برنامه ریزی میکنم ک چه کار کنم

واینکه اصلا ادمی نبستم ک کارم رو ب بعد موکول کنم همونجا انجامش میدم ولی چند وقتی هست ک حس میکنم انگار دست و پام بستست

باورتون نمیشه هرشب برای فردام برنامه ریزی میکنم ک چه کار کنم واینکه اصلا ادمی نبستم ک کارم رو ب بعد ...

ذکر 

یا ودود 

رو هم زیاد بگید

خیلی تاثیر داره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
مفاتیح کامل رو نگاه کنین نوشته اسفندم زیاد دود بدین

باورتون نمیشه هرشب برای فردام برنامه ریزی میکنم ک چه کار کنم

واینکه اصلا ادمی نبستم ک کارم رو ب بعد موکول کنم همونجا انجامش میدم ولی چند وقتی هست ک حس میکنم انگار دست و پام بستست

ب فکر افتهدم ک روزانه ذکر استغفار رو داشته باشم  شاید فرجی بشه.... از خیلی ها شنیدم ک واقعا ب ...

استغفار که بسیار مفیده 

این تاپیکی که اینجا گفتم رو لطفا بخونید کلا دگرگون میشید 

باور کنید

خواهرانه☺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1545682/1-

ذکر استغفار خیلی خوبه گلم من نتیجه گرفتم برای بهتر شدن روابطت با همسرت ذکر یا ودود معجزه میکنه 

ممنونم عزیزم...

خودم حس میکنم بعد تولد ی ک برای دخترم گرفتم همه چیز زندگیم بهم ریخته

همون موقع تولد دخترم هم ک تموم شد تا سه جهار روز مریض بودم توی خونه با اینوه قبلش مشکلی نداشتم 

باورتون نمیشه هرشب برای فردام برنامه ریزی میکنم ک چه کار کنم واینکه اصلا ادمی نبستم ک کارم رو ب بعد ...

عزیزم همین کارو بکنید از دعاهای مفاتیح بخونید نماز شب بخونین روزه هم به زمان برکت میده هفته ای ۲ روز روزه بگیرین حتتتتما نماز اول وقت بخونین😊