منم سال کنکورم نخوابیدم البته اینکه خواهرام ورررر ورررر میکردن نصفه شب ساعت دو شب تازه خاطره تعریف میکردن با مامانم بی تاثیر نبود روز کنکور اینقد خسته بودم جوابارو میدونستم ولی قاطی میکردم بنظرم یه دو ساعتی بخواب سر حال شی به چیزی فک نکن
کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
عزیزم، خیلیها وقتی کنکور دارن همین مشکل رو دارن. تا جایی که میتونی استراحت کن و زیاد به خواب فکر نکن. اگر بیدار موندی، شاید یه چیزی که باعث استرس میشه رو از ذهنت بیرون کنی. استراحت ذهنی و آرامش برات خیلی مهمه. پیش از اینکه بخوای کنکور بری، به یه موسیقی آروم گوش کن، یکم نفس عمیق بکش، و از فکر کردن به نتایج کنکور خودتو دور کن. یادت باشه، هرچی استرس کمتر باشه، روز بهتر میگذره. موفق باشی مهربونم!
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!