2777
2789
عنوان

پسر ۴ ساله ای که حرف نمیزند

514 بازدید | 23 پست

یکی از آشنایان پسربچه ۴ ساله ای داره که در حد کلمه گفتن حرف میزنه. پیش دکترای زیادیم برده ولی نتیجه نگرفته کارش شده همش گریه. از من خواسته اگه دکتر خوبی پیدا کردم در زمینه گفتار درمانی بهش معرفی کنم. دوستان عزیز کسیو میشناسین تو این زمینه بهترین باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش من نزدیک ۵سالگی کامل تونست صحبت کنه😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

باید اول از همه تست شنوایی سنجی با دستگاه رادیوگرام داشته باشه که خود بچه باید همکاری کنه

بده شاید بعضی از طول موج ها رو نمیشنوه 

بعد تست اتیسم بیش فعالی بده 

مرحله بعد گفتار درمانی هست 

که پروسه بسیار طولانی و وقت گیر هزینه بر هست وحتما باید توی شهر خودش باشه چون حداقل هفته یکبار باید بره گفتاردرمان نمیشه هر هفته رفت تهران اذیت میشه

قدیمیا اصلا واسشون مهم نبود بچه کی راه میوفته کی حرف میزنه جدیدا بنظرم خیلی به بچه ها سخت میگیرن مثلا قدیما همه بچه شونو مهد نمیفرستادن الان از نوزادی بچه رو میبرن مهد میبرن کلاسهای مختلف هم از نظر اقتصادی واسه خونواده ها سخته هم بنظرم به بچه فشار میاد