2777
2789
عنوان

مدرسمو عوض کنم یا نه

71 بازدید | 7 پست

تجربیم مدرسم تیزهوشانه..تو کلاسمون من متوسطم کلا به بچه های تاپ هرکاری میکنم نمیرسم نمره هام تعریفی نداره سر همین چیزا اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین..وقتی فکر میکنم چندنفر دیگه از این دانش آموزا هستن صد در صد منم با این وضعیت تو کنکور چیزی نمیشم. تا کتابو باز میکنم این افکار منفی ولم نمیکنن..مشکل دیگه اینه که اجازه نمیدن غیبت کنیم و معلماهم کیفیت تدریسشون خوب نیست وقت تلف کردنه داشتم فکر میکردم برم یه مدرسه ای که سختگیریش کمتره و هرروز مجبور نباشم برای امتحانای مدرسه بخونم خودم با برنامه قلمچی یا مثلا کلاسای ماز جلو برم..نظرتون چیه؟

مدارس دولتی عادی هم نمیتونی تو امتحانات غیبت کنی مگه اینکه غیرانتفاعی بری اونم امتحانات نهایی باز نمیشه غیبت کنی 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

حتما اینکارو بکن . خالم دبیر ریاضی تیزهوشان بود میگفت تو کلاس ۳۰ نفر ۲ نفر واقعا تیز هوش بودن بقیه با درس خوندن خیلی زیاد یا مشکلات روحی و فشار خانواده میگذرونن .

خودش میگفت هیچوقت به کسی پیشنهاد مدرسه تیزهوشان نمیدم چون آخر سر همه به یه نقطه میرسن قبولی دانشگاه

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم پارسال یعنی دهمم رو نمونه دولتی بودم من بخاژر راه دورم و همچنین این کیفیت ها را مدرسه اومدم بیرون رفتم مدرسه دولتی الان وضعیت درسیم هم خوبه وقت پیدا میکنم درس بیشتری میخونم تست میزنم به هر حال برا من خوب بود درسته وقتی اومدی تفاوت ها رو میبینی زمانی که خودت رو با گذشته ات مقایسه میکنی میبینی خیلی برنده ای 

مدارس دولتی عادی هم نمیتونی تو امتحانات غیبت کنی مگه اینکه غیرانتفاعی بری اونم امتحانات نهایی باز نم ...

منظورم امتحانات کلاسی و مستمره برای نهایی و ترم که شرکت میکنم

منظورم امتحانات کلاسی و مستمره برای نهایی و ترم که شرکت میکنم

اونو میشه غیرانفاعی بری برات نمره خوب رد میکنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مدارس دولتی سختگیریش بیشتره چون حداقل سه چهار نفر نمیخونن به یه کلاس فشار میارن ولی خوب الان ما یک روز درمیان کل کتاب ها رو از اول تا آخر امتحان میدیم که برای شش تا نهایی آماده باشیم