2777
2789
عنوان

چیکار کنم اعتماد به نفسم بره بالا

317 بازدید | 47 پست

حس میکنم داغون میشم اینطوری پیش بره

خیلی حساس و زودرنجم

خیلی بهم برمیخوره

خیلی نازک نارنجی شدم 

دلم پر از دنیا از همه چی

حس میکنم دارم خفه میشم زیر بار زندگی

دلم گرفته

حس کمبود دارم

ولی میدونین چیه اونقدر مغرور هستم که حس کنم منکه کمبودی ندارم؟ 

خیلی احساسات بدی دارم

کاش بمیرم تا یکبار از دست خودم راحت شم

که دیگه پس زده شدن رو تجربه نکنم

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

منم همینطور ام دقیقا با همین خصوصیات 

جدیدا نمیدونم تیرویید دارم یا کم خونی 

خیلی وزنم یهویی داره می‌ره بالا🥺

خیلی با سرعت بالا دارم چاق میشم 

و این باعث شده بخوام فقط تو خونه بمونم و از هر چی جمع فراری باشم

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور ام دقیقا با همین خصوصیات جدیدا نمیدونم تیرویید دارم یا کم خونی خیلی وزنم یهویی داره می‌ر ...

چند سالته ؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
همین الان چند تا تاپیک پایینتر بخون شکرگذاریه و ی شکر گذاریه توپ از خودت بنویس این میشه عزت نفس بال ...

شکر گزاری برا کنکور میکردم اثر نداشت که🥺

حالا بازم فکر میکنم بهش

ی خانومی مشکل شمارو داشت ی سری فیلم براش فرستادم مطمعنم بعد از اون فیلما به آدم دیگه میشه ولی اعتماد بنفس ینی خودت باوز کنی قبول کنی اعتماد بنفس ینی زندگی من اینو خیلی قبول دارم اعتماد بنفس نداشته باشی بنظرم زندگی یه بعد خیلی ناراحت کننده از خودش نشون میده اعتماد بنفس ینی همچیز تاثیر مستقیم تو کل زندگی فرد داره 

کاربر آقا هستم
ی خانومی مشکل شمارو داشت ی سری فیلم براش فرستادم مطمعنم بعد از اون فیلما به آدم دیگه میشه ولی اعتماد ...

خیلی اذیت شدم این ده روز اخیر

دارم سکته میکنم

حس اینکه یکی پس زده منو داغون میکنه منو

اهمیت بیشتری به خودت و ویژگی هات باید بدی و بیشتر خودت رو دوست داشته باشی

خواهر تک تک سلولای بدنم فشار رو احساس میکنه 

شکر گزاری برا کنکور میکردم اثر نداشت که🥺حالا بازم فکر میکنم بهش

اثر به چی؟ 

شکر گذاری بدون تلاش اره اثر نداره 

کنکورم چیز راحتی نیست که همین الان تو نتونستی پس خیلی ادم کم و بی ارزشی هستی 

کنکور ی رقابت سخت همین که شرکت کردی خودش اعتماد بنفس میخواد 

آخه برام عجیبه یهویی انقد زود چاق بشم بعد مدام ضعف دارم معدم ضعف می‌کنه انگار ۱۲ ساعته چیزی نخوردم د ...

حالا اینا جاش تو تاپیک لاغری عزیزم