2777
2789
عنوان

ولنتاین چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه بگیرم یا رستوران. چون امسال تولد نگرفتم واسش میخوام ولنتاین جبران کنم 

خونه بهتره.تزیین کن.سوپرایز شه اومد

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

مشب هیچی میشینم خواهر شوهرش با دخترش میاد رو مبلم خرابکاری می کنه . اما برای ولنتاین خونه رو با بادکنک قرمز تزیین میکنم کیک درست می کنم البته اگه مادرشوهرم نیاد خونمون خراب نکنه شبمونو شمع میزارم و شاید یه کادو خریدم شایدم نخریدم اما برای خودم حتما یه کادو میخرم به خودم هدیه میدم 

مشب هیچی میشینم خواهر شوهرش با دخترش میاد رو مبلم خرابکاری می کنه . اما برای ولنتاین خونه رو با بادک ...

مادر شوهرت نزدیکتونه؟

انشالله ک اونشب نمیاد😊😀😀😀

عین جن هر روز خونمونه صبحا نمیومد که جدیدا ساعت 7 صبح میاد خونمون به بهانه خرید نون فکر کن شوهرم خوابه این با نون میاد میگه حتما بهش صبحانه بده به خدا نیای هم میدم صبحانه. به خدا کلافه شدم دعا کن من دو ماه ازدواج کردم اصلا خوشی ندیدم نه عروسی گرفته الان همه چی برای خودش مادره میخره خونشو تعمیر میکنه برای من هیچ کاری نکرد بخاری هم نخرید به قرآن اجاق گازو روشن می کنم که خونه گرم شه بابام کل جهیزیه رو داد میگه میخوای بخاری بخرم گفتم نه اینا دیگه خیلی راحتن

عین جن هر روز خونمونه صبحا نمیومد که جدیدا ساعت 7 صبح میاد خونمون به بهانه خرید نون فکر کن شوهرم خوا ...

وای.

خب مادر شوهرت که اینقدر به فکر صبونه پسرشه بره یه بخاری بگیره که حداقل پسرش مریض نشه.

عیچی نگفتی؟

نمیگیره. پسرش صبح میره ساعت 9 شب میاد سردش نمیشه که من بیچاره خونه ام

خودتو ناراحت نکن.میگذره این روزا.توکلت به خدا باشه