2777
2789
عنوان

علائم پریودی یا بارداری🥺

100 بازدید | 15 پست

دوستان من هنوز دوروز وقت دارم برا پریودی اما درد دارم و انگار ی سری علائم دارم چون فقط لحظه شماری میکنم ک باردار نباشم حساس شدم و میگم پس چرا پریود نشدم با اینکه دوروز وقت دارم 

دل درد و کمر درد دارمم ب نظر شما ممکنه حامله باشم؟

البته قرص اورژانسی‌ام خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اورژانسی اثر کرده باشه حدودا یک هفته بعد از خوردن اون به خونریزی میوفتی. اگه نیوفتادی و بیش از ی ...

وااای خدانکنهه خیلی گذشتههه

آخه دخترداییم و ی سریا میگفتن مثل تایم همیشگی میشی

اگه اورژانسی اثر کرده باشه حدودا یک هفته بعد از خوردن اون به خونریزی میوفتی. اگه نیوفتادی و بیش از ی ...

آخه تازه پاک شده بودم ک اونجوری شد و قرص خوردمم الان پس فردا دیگ تایم پریودمه

وااای خدانکنهه خیلی گذشتهههآخه دخترداییم و ی سریا میگفتن مثل تایم همیشگی میشی

نه حدود یک هفته بعد قرص خونریزی شروع میشه!. دیگه واجب شد بی بی چک بزنی که مطمئن بشی. انشاالله نباشی‌.

آخه تازه پاک شده بودم ک اونجوری شد و قرص خوردمم الان پس فردا دیگ تایم پریودمه

اها شاید چون تازه پریود شده بودی دیگه نشدی. استرس نگیر دختر. استرس چیزیو تغییر نمیده. پریودت منظمه؟ یعنی اگه فردا نشی دیگه قطعا به بارداری شک میکنی؟

اها شاید چون تازه پریود شده بودی دیگه نشدی. استرس نگیر دختر. استرس چیزیو تغییر نمیده. پریودت منظمه؟ ...

نمدونم وااقعا دعا میکنم همینطور باشه ببین یعنی انقدرررر من استرس دارم ک نگو دست خودمم نیس دو سه روزه شب و روزم فکر و خیال تحقیق درباره این چیزاست 

ن خیلی منظمم نبس عقب یا بیشتر جلو میندازم 

نه حدود یک هفته بعد قرص خونریزی شروع میشه!. دیگه واجب شد بی بی چک بزنی که مطمئن بشی. انشاالله نباشی‌ ...

حتی میترسم برم بی‌بی چک بزنم بعد میگن تازگیا بی بی چک‌هام اشتباهم نشون میده