2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یک عددداغون بودم که خودم خیلی به خودم کمک کردم هستی بگم برات

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

برو زیارت مجازی حرم امام رضا، همه جاشو ببین و تونستی روضشم گوش کن 

غیر ممکنه خوب نشی:)

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
منم یک عددداغون بودم که خودم خیلی به خودم کمک کردم هستی بگم برات

بلههه 😍

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
برو زیارت مجازی حرم امام رضا، همه جاشو ببین و تونستی روضشم گوش کن غیر ممکنه خوب نشی:)

من چن ساله داغونم این راها جواب نمیده💔

خستم از نفس کشیدن و زندگی مسخره

الله❤️

بگو گلم

کتاب خوندن خیلی حالموخوب کردن برای خودت بیشترارزش قایل بشوحتی برای خوراک خودت مخصوصاکاری که دوستداری عشقت میکشه انجام بده تمرینات مدیتیشن عالیه خواستی بگم فعلاهمینا

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

من چن ساله داغونم این راها جواب نمیده💔خستم از نفس کشیدن و زندگی مسخره

میفهمم عزیزم ، موقتی هم حالت خوب بشه خوبه نه؟ یه لحظه به هیچی فکر نکن کاری که گفتمو بکن حداقل امشب اروم خوابت میبره

ببین حال بدت از چیه؟ سعی کن اون عامل را رفع یا حداقل کم رنگ کنی

عااالی

برو زیارت مجازی حرم امام رضا، همه جاشو ببین و تونستی روضشم گوش کن غیر ممکنه خوب نشی:)

عزیزم منم خیلی بهش اعتقاددارم بخداهمین دورم صداش بزنم صدامومیشنوه

عزیزم منم خیلی بهش اعتقاددارم بخداهمین دورم صداش بزنم صدامومیشنوه

قربونش برم بس که مهربونه

میشه دعام کنید یه سفر مشهد قسمتم بشه، دلم خیلی میطلبه