2777
2789

شاید باورش براتون سخت باشه ‌. 

منو شوهرم از هم دوریم فردا تعطیله و نمیره سرکار .. 

از من میخواد ساعت ۵ صبح بیدار شم و تصویری باهاش ... چت کنم( ویدئو کال ) ...چیزای  عجیبی ازم میخواد ....

میدونم احمقانه است خیلیم احمقانه است .

هربار که می‌پیچونمش یک  هفته باهام قهر میکنه و به بهانه های مختلف باهام دعوا میکنه .

من واقعا اعصابم ضعیف شده ... اوایل خودشو مظلوم می‌کرد و دلم براش میسوخت الان کلافم کرده نمیدونستم میشه وظیفم‌‌. یبار دیگه هم تاپیک زدم همه گفتن چه اشکالی داره شوهرته و اینا ولی خودم حس خیلی بدی میگیرم😔

چیکار کنم؟

چشمام از بس مدت طولانی گوشی دستمه ضعیف شده .

وقتی اومده بود ایران  توقعات بالایی داشت. حس خیلی بدی میگیرم خیلییییی هربار میمیرم و زنده میشم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم، به نظرم مهمترین کار اینه که به خودت و احساساتت احترام بذاری. هیچ وقت نباید کاری کنی که بهت حس بد بده و راحت نباشی. شوهر تو باید احساساتت رو درک کنه و نه اینکه با فشار و تهدید تو رو به چیزی وادار کنه. اگر احساس می‌کنی این رفتارها از نظر احساسی آزاردهنده‌س، باید بهش به طور جدی و بدون ترس بگی که این رفتارها رو نمی‌پسندی. اگر بارها تذکر دادی و همچنان تغییر نکرده، شاید نیاز به فاصله گرفتن و بازنگری در رابطه باشه. هیچ وقت احساس گناه نکن که نمی‌خوای چیزی رو انجام بدی که بهت آرامش نمیده. درک و احترام باید متقابل باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عزیزم خب طبیعیه این نشون میده چقدر دوست داره

منم دورانه نامزدیمون شوهرم عجیب بود کاراش مثلاصبح زود زنگ میزد از خواب بیدارم میکردصدامو بشنوه!!!منم بدم میومد نمیذاشت نفسه راحت بکشم

عزیزم خب طبیعیه این نشون میده چقدر دوست دارهمنم دورانه نامزدیمون شوهرم عجیب بود کاراش مثلاصبح زود زن ...

برا من بیشتر این چیزا همش دوست داره لخت منو ببینه .... تا اینکه بگه دوست دارم صداتو بشنوم 

کل روز بی حوصله و بی حالم همش 

برا من بیشتر این چیزا همش دوست داره لخت منو ببینه .... تا اینکه بگه دوست دارم صداتو بشنوم کل روز بی ...

خب این نشون میده چقدر تاحالا رو خودش کنترل داشته به گناه نیفته حالا میخواد ازحلالش لذت ببره این که چیز بدی نیست ب نظرم اگر اینطور نبود باید شک میکردی

چون دوستت داره اینطوریه. از خداتم باشه انقدر بهت حس داره. خوب بود میرفت نیازشو از راه دیگه تامین میکرد؟

این کاراش همه نشونه وفاداریه

تو هم کم کم تغییر میکنی عزیزم نگران نباش. چون اولشه انقد حیا داری، یکم بگذره اون سرد میشه بعدا تو باید التماسش کنی. الان من و شوهرم اینطوری شدیم. عقدم اصلا دیگه به دیدنم هم نمیاد

خدایاشکرت❤️