2777
2789
عنوان

کسی ک مطلقه باشه با بچه خواستگار خوب ممکنه براش پیش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 22 پست

فقط توصیه ام اینه با کسی که شرایطش مث خودته ازدواج کن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا شانس دارن اره ببین چقدر خوش شانسی ربطی نداره مجرد یا مطلقه

من کلا بد شانس بودم از اول خواستگاران در حد لیاقتم نبودن از من خیلی خیلی پایینترا ،خیلی خیلی ازدواجهای بالاتری کردن واقعا نمیدونم علتش چیه انقدم دلم نازک و سوسول هستم و ب همه هم محبت میکنم اما هر چی در پیت از اول اومد سراغم شوهرمم فقط قیافه و استایل داش،پول و سرکار رفتن تعطیل اخلاقشم سگ 

ببین همه چیز ممکنه خب ولی به بار بیاید این افسانه بیبی فیس بودن رو تموم کنیم آقا ۹۹ درصد کسایی که به ...

اره عزیزم منم قبول دارم اتفاقا من خودم اعتماد ب نفسم صفره اما چون ریز نقش هستم با استخون بندی ریز و هیکل دخترونه حتی زایمان کردم مشخص نیس خیلیام فکر میکنن بخودم میرسم ک ترگل و گلم در حالیکه ن خوراک خوبی دارم ن ورزش میکنم ن روحیه خوبی و شوهرم مدام میزد و خفه می‌کرد  

ببین همه چیز ممکنه خب ولی به بار بیاید این افسانه بیبی فیس بودن رو تموم کنیم آقا ۹۹ درصد کسایی که به ...

بیبی فیس  شاید منظور اینه  قیافه بچه گونس  حالا بجه مثلا چروک دار 

واقعا بعضی ها قیافشون شکل بچه هاس  ۵۰ سالشون هم میشه صورت میوفته  اما بچه گونه هستن

بیبی فیس شاید منظور اینه قیافه بچه گونس حالا بجه مثلا چروک دار واقعا بعضی ها قیافشون شکل بچه هاس ...

میدونی گلی من خودم اعتماد ب نفسم داغونه ،چون خانواده شوهرم همیشه زده بودن تو سرم،اما بجز اونا همه تعریف میکنن چی میزنی پوستت فلانه یا چیکار کردی اندامت فلان شد من بعد زایمان شکمم چسبید ب پشتم و باسنم بزرگ موند در عرض ی هفته دیگ شبیه ی زن زایمان کرده نبودم نه ترک ن شکم ،روز اول عقدم چ شکلی بودم بازم تو همه عکسا همونم در حالیکه بجز ی روتین ساده هیچی نمیکنم والا،حالا بعد این میخام بشینم ب همه اینا فکر کنم و بخودم برسم و حالا بخاطر همینایی هم ک دارم شکرگزار باشم تا خدا چیزای خوبی جلوم قرار بده 

میدونی گلی من خودم اعتماد ب نفسم داغونه ،چون خانواده شوهرم همیشه زده بودن تو سرم،اما بجز اونا همه تع ...

حتما همین میشه   شما تو بهترین سنی ۳۲ اصلا سنی نیست اوج زیبایی خانم ۳۰ سال تا ۴۰  حالا حالا ها رو فرم و خوشگل و جون میمونی   فقط خوابت خوب باشه استرس نداشته باش  قشنگ تا ۴۵  ۴۶ بدون هیچی عین ماه میمونی بهت قول میدم  حتی نزدیکای ۵۰  

حتما همین میشه شما تو بهترین سنی ۳۲ اصلا سنی نیست اوج زیبایی خانم ۳۰ سال تا ۴۰ حالا حالا ها رو فر ...

الان ۳۰ هستم 

دوسال بعدو گفتم مثلا ک تا دوسال بعد طلاقم ینی ازدواج نکنم 

اما نمیدونم تو ازدواجم اونا بااینکه همه جوره چند لول از ما پایین بودن خیلی عذاب کشیدم 

همه چی درسته زیبایی و ظاهر نیس اما انقد بخدا رو خودم کار کردم هر اخلاق بدی هم داشتم با آنالیز کردن خودم و کار کردن رو ضعفام حل کردم ک دهنشونو ببندم بخاطر بچم ازم راضی باشن زندگی کنم ،اما دیدم من صدمه میزارم اون ۱۰ خودشم نمیزاره تازه اونم بخاطر من نه بخاطر بچه