2777
2789

سلام خانمهای عزیز

من محلول جادویی را میزنم و خیلی امیدوارم ریزشهام کمتر شده و ازش خیلی راضیم و میخام همچنان ادامه بدم و بزنم

فقط یه سوال دارم موهای سفید میبینم که از 4-5 بود که الان شده 6-7 تا

من هیچ موی سفید نداشتم و از آنجاییکه بالای سرم خیلی خالیه همیشه راحت کل موهامو میدیدم

و متعجبم که موهای سفید می بینم و برام خیلی سواله؟!!!

ممکنه بخاطر ایم محلول باشه؟ یا میتونه بخاطر وجود حنا باشه؟!

نمیدونم سفیده سفید براقه

فقط برای من اینطوریه؟ البته فقط یکبار 3-4 ساعت پودر تاپیک زدم برای اولین بار واسه یه مجلس عروسی همین رسیدم خونه بلافاصله هم شستم

دلیل این موهای سفید چی میتونه باشه؟ و داره بیشتر هم میشه بنظرم نمیدونم شایدم دیگه زیاد نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

نه از محلول نیست

خیلیا دارن استفاده میکنن 

سوالتو اینجا هم مطرح کن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1479603/کم-پشتی-مو?postId=53207980

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خانومی بیا تاپیک کم پشتی مو اونجا راه حل برای سفیدی مو هست لینکشو بچه ها گذاشتن

منم تو تاپيك هستم اما تعداد صفحات بالاست نميشه يه مطلب رو پيدا كرد

كدوم صفحه راه خل براي سفيدي مو داده

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
منم تو تاپيك هستم اما تعداد صفحات بالاست نميشه يه مطلب رو پيدا كرد كدوم صفحه راه خل براي سفيدي مو د ...

تشریف ببرید ص ۷۰۰

لینک تاپیک سفیدی مو هست

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤