2777
2789
عنوان

کیک اسفنجی پختم کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 32 پست
اگه حرفه ای هستی آره. اگه تازه شروع کردی ممکنه خامه کم بیاری😂

میخوام خوشمزه شه

من معمولا کمتر از دوبرابر وزن کیک خامه میزنم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام خوشمزه شهمن معمولا کمتر از دوبرابر وزن کیک خامه میزنم

فیلینگ موز رو حتما بزار هیچی به اندازه موز خوشمزه نمیکنه 

گردو هم بزار☺️

خامه میهن هم خوشمزه اس هم خوب فرم میگیره

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

فیلینگ موز رو حتما بزار هیچی به اندازه موز خوشمزه نمیکنه گردو هم بزار☺️خامه میهن هم خوشمزه اس هم خوب ...

ما شیرازیم

خامه کولاک خوشمزه ست

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

وای چه قشنگ شده .آفرین کدبانو .خامه هم زدی عکس بفرست

چشم

والا مونده بودم چجوری تزیین کنم کیک به این بزرگی رو.رفتم لوازم قنادی استیکر و عروسک و... بگیرم هیچی نداشت.تصمیم گرفتم عکس خوراکی بزارم روش.شلوغشم نکنم

حالا فردا عکسشو برات میفرستم

خیلی ببخشید که اینجا میگم. 

اون تاپیک تعطیل شد. 

اربعین با هرسفری کلا فرق داره. 

نمیگم سخت نیست،  هست اما انگاری امام حسین خودش کمکت میکنه. 

توروز که جایی نمیری تو موکب و تو خنکی و زیرکولر میمونی. 

عصر حرکت میکنی تا فردا صبح. 

بستگی داره مثلا شب تا اذان صبح بخوابی یا نه؟! 

بعضیا شب راه میرن، روز میخوابن. 

ولی درکل از 9،10 صبح میری تو موکب،  تا 5عصر. 

این تایم استراحت میکنی، ناهارمیخوری، نماز میخونی،  حموم میری، لباس میشوری. 

قدم به قدم غذا میدن، شربت میدن، قهوه و چایی میدن. 

اصلا نه تشنگی نه گرسنگی نه خستگی میفهمی. 

هرجاخسته شدی میشینی استراحت میکنی. 

خیلی هاهم پیاده روی نمیرن.  باماشین میرن و فقط زیارت میکنن. 

توکاظمین و سامرا موکب ایرانی هاهست. 

میتونی اونجا بمونی. 

کلا همه جا کولر هست. 

فقط یه کم باید تحملت بالا باشه وگرنه شرایط وحشتناکی نیست که نتونی دوام بیاری. 

کلی مامان هستن بابچه میان. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اگر مرتبط نیست و اذیت میشی بگو زودتر که پاک کنم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401