خیلی آدم مسخره ایه جاریم پتوش مونده بود پیششون میورد شبا میانداخت روش حالا اون روز رفتیم تفریح همبرگر بردیم یه عالمه سس و اینا ازم مونده پیشش رفتم میبینم سس منو اورده سر سفره شام میخورن بعد خودش یه بار یه تیکه پنیر تو ظرفم بود اومد گرفت موندم چطوری حالیش کنم برا یه سس و اینا نیست برا شعورشه وگرنه من تو مادیات نیستم خدا میدونه روز اول عروسیم اومد تو سینی من چندتا صبونه برد ظهر رفتم برا ناهار عروسی میبینم تو سینی منچایی میده رک بهش گفتم خوشم از این کارت نیومد من جهیزیه آمو تازه چیدم چرا اول تو استفاده میکنی اورد سینیو داد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بحث مادیات نیست یه سس برا من کاری نمیکنه پول خورد برام تو پول خرج کردنم نیستم به خاطر بیشعوری بدم میاد وگرنه هروقت خرید خونه شوهرم بکنه بهش میگم برای اونا هم بخره پس الکی قضاوت نکن بقیه رو اگر اجازه بگیره زندگیمو دو دستی میدم بهش