2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته ؟ چطوری بخونیم که رتبه بالا بشیم زیر ۵۰۰ منظومه

به صورت اصولی هم بزای نهایی تشریحی و مفهومی بخونید و اینکه تستی و درک کنید  شما اگر چندتا سوال تستی که میزنید وقت بزارید و یاد بگیرید بقیه سوال هارو در زمان کمتر میتونید حل کنید ولی اگر از چندتا سوالی که بلد نیستی بگذرید بقیه سوال هاهم سطح شون بالاتر از سوال های قبلی هست که حل کردید و اونا رو هم نمی‌تونید حل کنید وتایمتون رو از دست دادید

ببخشید بین کنکور اردیبهشت و تیر نگه هرکدوم تراز بالاتری داشت حساب نمیکنن؟یا جفتش حسابه؟

هر کدوم تراز بالاتری داشته باشید حساب میکنن و طبق اون تراز برای شما رتبه لحاظ میشه

به صورت اصولی هم بزای نهایی تشریحی و مفهومی بخونید و اینکه تستی و درک کنید شما اگر چندتا سوال تستی ...

بعد یه سوال دیگه چجوری اونجا زمانم رو برنامه ریزی کنم که به همه سوالات برسم و عجله نشه که اشتباه بزنم 

شنیدم هر سه سوال غلط نمره منفی داره درسته؟

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس

بعد یه سوال دیگه چجوری اونجا زمانم رو برنامه ریزی کنم که به همه سوالات برسم و عجله نشه که اشتباه بزن ...

هر ۳ غلط یک درست رو حذف میکنه 

وقتی که دیگه درستی نباشه نمره منفی میده 

اگه میشه تاپیک منو گزارش بزنید بی زحمت متشکرم

هر ۳ غلط یک درست رو حذف میکنه وقتی که دیگه درستی نباشه نمره منفی میده اگه میشه تاپیک منو گزارش بزنید ...

ممنون حتما 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس

بعد یه سوال دیگه چجوری اونجا زمانم رو برنامه ریزی کنم که به همه سوالات برسم و عجله نشه که اشتباه بزن ...

اول سوالات که مطمئن هستید رو بزنید و بعد رو سوالاتی که شک دارید وقت بزارید اگر مطمئن شدید بزنید وگرنه بدون پاسخ بزارید بهتر از اینکه جواب بدید