2777
2789
عنوان

عکس خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 35 پست
اولی قشنگ تر دیده میشه عزیزم 😍 اول که نقشه خونه رو دیدم فکر کردم میگی خونه رو اینجوری بدیم بنا بساز ...

عزیزم خخخخ نه دیگه ساخته شده.ممنونم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دستشویی اونجاس؟!چرا اطاقا فیل.تر ندارن؟حموم کجاس؟

فیلتر چی؟حموم توی اتاق خواب خودمون.دستشویی جای دیگه امکانش نبود اجبار.نظرت گلم؟

دومی چون تلویزیون باید از اطاق خوابا دورتر باشه.

مشکلی نداره فضای تیوی روم نزدیک در ورودی باشه و فضای مبل مهمان دورتر؟؟

فیلتر چی؟حموم توی اتاق خواب خودمون.دستشویی جای دیگه امکانش نبود اجبار.نظرت گلم؟

فیلتر اطاق یعنی یه پاگرد کوچیک که اطاق و دستشویی رو از هال جدا میکنه که دید مهمون بهشون کم شه.

فیلتر اطاق یعنی یه پاگرد کوچیک که اطاق و دستشویی رو از هال جدا میکنه که دید مهمون بهشون کم شه.

اهان مثلا راهرو اینا.متاسفانه نداره دیگه اجبارا باید همینجوری چیدمان کنم 

مشکلی نداره فضای تیوی روم نزدیک در ورودی باشه و فضای مبل مهمان دورتر؟؟

اتفاقا تلویزیون کنار آشپزخونه و به اصطلاح دم دست تر هم باشه بهتره که خانم یا آقا حین کارای آشپزخونه بهش دید داشته باشه.

از طرفی مهمان کمتر میاد، پس دورتر باشه بهتره. من خودم میز ناهارخوری و مبل راحتی رو ترجیح میدم کنار آشپزخونه باشه که اون قسمت مهمان کثیف نشه.

من جای شما باشم دستشویی رو انتقال میدم قسمتی که تلویزیون هست و یه فیل.تر میکشم برای اطاقا و دستشویی.

اتفاقا تلویزیون کنار آشپزخونه و به اصطلاح دم دست تر هم باشه بهتره که خانم یا آقا حین کارای آشپزخونه ...

ممنونم از نظرت عزیزم

من جای شما باشم دستشویی رو انتقال میدم قسمتی که تلویزیون هست و یه فیل.تر میکشم برای اطاقا و دستشویی.

بله ایده بسیار عالی هست اما حیف الان از نظر مالی اصلا شرایطش نیست.ممنونم

واسه ما داره من حس میکنم قدیمی😑

رامروز خوبه آدم دستش بازارهای الان خونه خواهرم اتاق خوابا و سرویس بهداشتی کلا راهرو میخوره خیلی دستشویی واسه چیدمان بازتره

رامروز خوبه آدم دستش بازارهای الان خونه خواهرم اتاق خوابا و سرویس بهداشتی کلا راهرو میخوره خیلی دستش ...

چرا اینجوری تایپ شد خخخ..راهرو.        بازتره